Kuva: MTV3

Tässä ovat uuden Maajussille morsian -kauden osallistujat - mukana olympiavoittajan poika

23.08.2021 15:45 - Iiro Myllymäki

Kolme miestä ja yksi nainen etsivät ohjelmassa rakkautta.

Maajussille morsian -suosikkiohjelmasta alkaa jo 14. kausi tänään maanantaina. MTV3-kanavalla nähtävän ohjelman uudet maajussit ja ”maajussitar” on nyt paljastettu. Kaikki heistä etsivät rakkautta, ja kauden aikana selviää, miten kenenkin kumppanin etsinnässä käy. Tämän illan esittelyjakso nähdään kello 21, ja 30. elokuuta alkaen ohjelmaa esitetään kello 20. Ohjelman juontaa totuttuun tapaan Vappu Pimiä.

Alta voit tutustua uuden kauden osallistujiin.

Stiina, 23

(kuva: MTV3)

Stiina pyörittää Kuopion suunnalla Pajulahden kylässä hevostilaa. Nuori nainen osti tilan isoäidiltään ja pisti omatoimisesti pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.

Eläinrakas Stiina etsii rinnalleen huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka voisi myös rauhoittaa touhukkaan Stiinan välillä pysähtymään paikalleen. Perheen perustaminenkin on Stiinan toiveissa jossain vaiheessa.

Matti, 50

(kuva: MTV3)

Lemillä asustava Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa, ja hän myy perunaa sekä kauppoihin että torilla. Vapaa-ajallaan mies harrastaa metsästystä ja lavatansseja. Seinäjoen Tangomarkkinoille meneminen on hänelle vuosittainen perinne.

Matin haaveena olisi saada vielä perheenlisäystä ”vanhoilla päivillä”.

Kalle, 28

(kuva: MTV3)

Kalle pyörittää jo neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa, missä on metsää ja kasvinviljelyä. Tila on kuitenkin sen verran pieni, että Kalle työskentelee siellä vain osa-aikaisesti ja toimii muuten diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä.

Kallella on monia urheiluharrastuksia, ja aktiivinen mies harrastaa myös vaeltamista. Perheen perustaminen on miehellä toiveissa.

Patrik, 20

(kuva: MTV3)

Patrik on kotoisin Orimattilan Pennalasta. Nuori mies työskentelee viljatilalla, ja hänen isänsä on vielä mukana tilanhoidossa. Sukupolvenvaihdosta kuitenkin suunnitellaan jo.

Patrikin harrastuksia ovat metsästys ja ampumaurheilu. Ampumaurheiluinnostus kulkee perheessä, sillä Patrikin äiti on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Patrik toivoo löytävänsä ohjelmasta itselleen ensimmäisen seurustelukumppaninsa.

Lue myös: IL: Maajussi-Miian ja Kimmon suhde päättyi eroon: "Tässä ei ole mitään draamaa, enää"

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi kuvia suosikkiohjelmasta - vastasi samalla monia askarruttaneeseen kysymykseen

Kilpailut

Uusimmat