Kuva: AOP

Kanye West haluaa vaihtaa nimensä - jätti anomuksen tuomareille

25.08.2021 08:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye Westin koko nimi on ainakin vielä Kanye Omari West. Muutos voi olla edessä.

Räppäri Kanye West, 44, haluaa kääntää uuden sivun elämässään nyt myös nimen osalta.

People-julkaisun mukaan West on nimittäin jättänyt Yhdysvalloissa Kaliforniassa virallisen anomuksen siitä, että hänen nimensä olisi vastaisuudessa pelkkä Ye. Tällä hetkellä räppärin koko nimi on Kanye Omari West.

Dokumenttien mukaan West on kertonut päätöksen johtuvan "henkilökohtaisista syistä" eikä tarjoa muuta selitystä. Paikallisten tuomareiden täytyy hyväksyä nimenvaihdos, jotta siitä tulee virallinen.

Vuonna 2018 West julkaisi Ye-nimisen albumin ja mietti jo tuolloin, että voisi vaihtaa nimensä - ainakin artistina. Kyseessä on lyhenne hänen omasta nimestään, jolla on myös uskonnollinen tarkoitus.

- Ye on yksi Raamatun yleisimmistä sanoista ja se tarkoitaa sanaa you (suom. sinä/te). Minä olen te, minä olen me, se on me. Kaikki alkoi Kanyesta, joka tarkoittaa vain yhtä, ja muuntautui sanaan Ye, joka kuvailee kaikkea sitä, mitä olemme. Kuten pahaa ja hyvää, West kertoi vuonna 2018 radiojuontaja Big Boylle.

Kanye West erosi tänä vuonna pitkäaikaisesta kumppanistaan Kim Kardashianista. Vastikään myös uutisoitiin, että West ei enää deittaile huippumalli Irina Shaykin kanssa. West ja Shayk ovat viettäneet tänä kesänä tiiviisti aikaa yhdessä.

Lue myös: Huippumalli Irina Shayk ja räppäri Kanye West ovat eronneet - "He pysyvät ystävinä"

Lue myös: Millaiset ex-aviopari Kim Kardashianin ja Kanye Westin välit ovat nykyään? Lähde paljastaa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat