Kuva: All Over Press

50 Cent rehellisenä lapsuudestaan: 'Pelkäsin enemmän äitiäni kuin kiusaajia'

26.08.2021 12:15 - Senja Rapila

Räppäri on puhunut suoraan ja kaunistelematta lapsuudestaan tuoreessa Page Six -lehden haastattelussa.

Räppäri 50 Cent, 46, on paljastanut tuoreessa haastattelussa hämmentäviä faktoja lapsuudestaan. Räppäri kertoo käyttäneensä omia lapsuudenmuistojaan myös osana uutta sarjaa, joka kantaa nimeä Power Book lll: Raising Kanan.

50 Cent paljastaa Page Six -lehden haastattelussa, että hänen äitinsä Sabrina laittoi miehen lapsuudessa leluja sukkaan ja antoi ne nuoren pojan mukaan, jotta niitä voi käyttää taisteluvälineinä koulussa, kaduilla tai puistossa tappelun alkaessa. Tästä inspiraation saanut kohtaus tullaan näkemään myös tv-sarjassa.

- Siinä on kohtaus, missä päähenkilö Kanan hakataan ja hän menee murjottuna kotiin. Kun hän menee kotiin, hänen äitinsä laittaa leluja sukkiin. Se on oikeasti tapahtunut, se on minun elämästäni, räppäri kertoo.

Hän myös paljastaa pelänneensä äitiään.

- Minua kiusattiin paljon puistossa, mutta pelkäsin enemmän äitiäni kuin niitä tyyppejä, jotka minua murjoivat, koska en päässyt äitiäni pakoon. Kun hän oli yksinhuoltaja siinä vaiheessa, niin hän oli kaikki mitä minulla oli.

50 Centin äiti kuoli ammuskelussa kun räppäri oli vasta 8-vuotias pojankoltiainen.

- Hän oli äitini sekä isäni, ja hän oli todella kova pala. En oikein tiennyt milloin oli okei näyttää tunteita ja milloin ei ollut. Hän saattoi katsoa minun itkevän maassa ja sanoa, että nouse ylös, mitä oikein itket siellä kuin pikkutyttö.

Voit katsoa Power Book lll: Raising Kanan -sarjan trailerin alapuolelta.

Lue myös: 20-vuotiaana kuolleen hittiräppärin tulevan albumin kansi tyrmättiin - myös 50 Cent puuttui peliin

Lue myös: "Ei kiinnosta v*ttuakaan" - 50 Cent kommentoi eksänsä suhdetta legendaariseen räppäriin

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat