Kuva: AOP

Orlando Bloom muistelee vakavaa onnettomuuttaan - "Kuolema oli lähellä"

30.08.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Bloom mursi selkärankansa putoamisonnettomuudessa vuonna 1998.

Näyttelijä Orlando Bloom, 44, muistelee sosiaalisessa mediassa kammottavaa onnettomuutta, joka hänelle tapahtui vuonna 1998. Mies on jakanut Instagramiin kuvan, jossa hänet nähdään selkätuki päällään pyöräilemässä.

”Tässä olen minä selkätuki päälläni noin vuonna 1998 kolme kuukautta sen jälkeen kun olin pudonnut kolme kerrosta alas. Mursin selkärankani, ja kuolema ja halvaantuminen olivat lähellä”, Bloom kirjoittaa.

Bloomin päivityksen näet kokonaisuudessaan alta tai tämän linkin takaa.

Bloomin vaimo Katy Perry on kommentoinut päivitystä yksinkertaisesti kommentoimalla ”rakastan sinua”. Myös miehen ex-vaimo Miranda Kerr on kirjoittanut kommenttinsa.

”Olen niin ylpeä sinusta”, Kerr kirjoittaa.

Bloom on kertonut onnettomuudesta aiemmin haastattelussa. Mies kertoi vuonna 2005 GQ:n haastattelussa, että putosi kolmen kerroksen matkan yritettyään hypätä kattoterassille syöksytorvea pitkin.

- Siihen mennessä minulla ei ollut tervettä arvostusta elämää ja kuolemaa kohtaan. En ymmärtänyt, ettemme ole kuolemattomia. Neljän päivän ajan jouduin vastatusten sen ajatuksen kanssa, että saatan viettää koko loppuelämäni pyörätuolissa. Se oli synkkää, Bloom kertoi.

Mies sanoi, että onnettomuus muutti hänen asennoitumistaan elämään ja teki hänestä varovaisemman.

Lue myös: Miranda Kerr ex-miehestään Orlando Bloomista: "Kuin ärsyttävä veli"

Lue myös: Orlando Bloom poseeraa kuvassa alasti, fanit hämmentyivät: "Tuo perhe vastarannalla..."

Lähteet: Page Six, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat