Kuva: AOP

Selena Gomezin Disney-murjaisusta nousi kohu - nyt kollega ottaa kantaa "pahaenteisiin otsikoihin"

31.08.2021 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Koomikkolegenda Steve Martin sanoo, että Gomez vain vitsaili puhuessaan uransa alusta Disneyllä.

Selena Gomez, 29, aloitti uransa Disneyn lapsitähtinäyttelijänä, ja vähän aikaa sitten nainen puhui uransa alkuaikojen kokemuksista lehdistötilaisuudessa. Nainen esitti kommenttinsa mainostaessaan uutta Only Murders in the Building -tv-sarjaa, jossa hän näyttelee.

- Annoin elämäni Disneyn käsiin hyvin nuorella iällä, enkä tiennyt, mitä olin tekemässä, Gomez totesi.

Lausunto nousi otsikoihin ja osa tiedotusvälineistä uutisoi sen vakavana kannanottona, kun taas osa otti sen vitsinä. Nyt Gomezin näyttelijäkollega Only Murders in the Building -sarjassa, koomikkolegenda Steve Martin, 76, on kommentoinut asiaa toisessa lehdistötilaisuudessa.

- Olin paikalla, kun Selena sanoi sen. Hän sanoi sen todella kevyesti, hauskasti ja vitsailevasti. Sitten näin, että sitä tulkittiin monin tavoin. Jotkut sanoivat hänen vitsailleen, kun taas jotkut tekivät siitä pahaenteisiä otsikoita. Kyse oli kuitenkin hauskasta heitosta, Martin sanoo.

Myös Gomez itse otti vielä kantaa asiaan ja tarkensi kokemuksiaan Disneystä.

- Olen äärimmäisen ylpeä työstä, jota tein Disneylle. Tietyllä tavalla se muokkasi minusta sen ihmisen, joka olen nyt, Gomez sanoo.

Only Murders in the Building on nähtävillä Suomessakin Disney+-striimauspalvelussa. Komediallinen sarja kertoo kolmesta toisilleen entuudestaan tuntemattomasta kerrostalon asukkaasta, joita yhdistää kiinnostus true crime -podcasteihin. Kolmikko, joita näyttelevät Selena Gomez, Steve Martin ja Martin Short, päätyvät selvittämään naapurustossa tapahtunutta murhaa. Selena Gomez tekee sarjan myötä paluun tv-sarjanäyttelijäksi ensimmäistä kertaa sitten Disneyn Waverly Placen velhot -sarjan, joka nosti naisen laajaan tunnettuuteen.

Lue myös: Selena Gomez uransa alusta Disneyllä: "En tiennyt mitä olin tekemässä"

Lue myös: Miksi Selena Gomezin elinsiirto on toistuvasti esillä komediasarjoissa? "Mauton vitsi"

Lähde: Digital Spy

Kilpailut

Uusimmat