Kuva: AOP

Pink huolestui 14-vuotiaan sometähden bikinikuvista: 'Missä vaiheessa sanomme, että tämä ei ole soveliasta?'

31.08.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja Pink on nostanut esiin tubettaja Piper Rockellen jakaman sisällön.

Laulaja-lauluntekijä Pink, 41, on ilmaissut huolensa sometähti Piper Rockellen, 14, jakamaa sisältöä kohtaan. Nainen on ilmaissut Twitterissä, että hänen mielestään ei ole soveliasta, että Rockellen ikäinen tyttö jakaa someen bikinikuvia. Hän myös epäilee, että tubettajan vanhemmat yrittävät hyötyä lapsestaan.

”Kuinka monia Piper Rockellen kaltaisia lapsia on, joita heidän vanhempansa käyttävät röyhkeästi hyväkseen? Ja missä vaiheessa me muut sanomme, että ’13-vuotiaan ei ole soveliasta poseerata bikineissä äitinsä ottamissa kuvissa’?” Pink kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Piper Rockellella on Instagramissa melkein viisi miljoonaa seuraajaa, ja hänen YouTube-kanavaansa seuraa yli kahdeksan miljoonaa ihmistä. Pink ilmeisesti viittaa päivityksessään Rockellen Instagramissa jakamiin bikinikuviin parin viikon takaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Rockelle on nyt vastannut Pinkin kommentteihin TMZ-sivustolle antamassaan haastattelussa.

- Haluan kaikkien tietävän, että äitini ei pakota minua yhtään mihinkään. Päinvastoin, olen lapsi, joka elää unelmaansa ja äitini upeasti auttaa minua siinä, Rockelle sanoo.

 - Pink ei ole koskaan tainnut nähdä yhtään YouTube-videotani. Jos hän olisi, hän näkisi, että pidämme vain hauskaa kavereideni kanssa ja olemme omia itsejämme, Rockelle jatkaa.

Sometähti on kertonut Todayn haastattelussa, ettei nähnyt bikinikuvien jakamisessa mitään sopimatonta.

- Ei siinä ole mitään väärää, jos on bikineissä. Miksi siitä pitää nostaa meteli? Kuvat teineistä pitämässä hauskaa bikineissä eivät ole seksuaalisia. Ne ovat seksuaalisia vain, jos meitä haluaa sillä tavalla katsoa, Rockelle sanoi.

Lue myös: Pink osti merenrantahuvilan Malibusta - katso kuvat uskomattomasta asunnosta

Lue myös: Pink ja hänen miehensä julkaisivat tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi sarjan söpöjä kuvia - katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat