Kuva: AOP

Pettikö Kanye West Kim Kardashiania suhteen aikana? Yllättävä vihjailu sai spekulaatiot aikaan

02.09.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian ja West erosivat keväällä 2021.

Kanye West, 44, julkaisi sunnuntaina odotetun kymmenennen studioalbuminsa Dondan, joka on saanut mediassa monenlaista huomiota. Ensin West kertoi, että levy julkaistiin ilman hänen lupaansa. Tämän jälkeen hämmennystä sai aikaan levyjulkaisutilaisuus, johon West oli pyytänyt mukaansa useiden naisten taholta hyväksikäyttösyytöksiä kohdanneen Marilyn Mansonin, 52. Nyt uusimpana käänteenä on Hurricane-kappale ja etenkin sen sanoitukset.

Kyseisessä kappaleessa Westin ajatellaan tunnustavan pettäneensä Kardashiania heidän avioliittonsa aikana.

"Here I go actin' too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin' after two kids / It's a lot to digest when your life always movin'," West räppää kappaleessaan.

Vapaasti suomennettuna pätkässä todetaan seuraavaa:

"Tässä menen näyttämään liian rikkaalta / Menen uuden naisen kanssa / Minä tiedän mikä totuus on / Pelaan edelleen kahden lapsen jälkeen / Siinä on paljon sulateltavaa, kun elämäsi aina liikkuu"

Sanoista käy melko selväksi tarina siitä, kuinka pettäminen suhteessa on jatkunut jopa kahden lapsen syntymän jälkeen. People-julkaisulle eräs lähde on kertonut, että kappale tosiaan on eräänlainen "todistus" siitä kaikesta, mitä hän teki väärin. Samalla hän haluaa pyytää anteeksi ja ottaa vastuun teoistaan.

Ex-pari ei ole kommentoinut asiaa julkisuudessa itse millään tavalla.

West ja Kardashian aloittivat suhteensa vuonna 2012. Naimisiin he menivät vuonna 2014. Kuluvan vuoden helmikuussa Kardashian haki avioeroa. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Kanye West käsittelee avioeroaan uudella albumilla - romahti biisin ensiesityksessä polvilleen

Lue myös: Millaiset ex-aviopari Kim Kardashianin ja Kanye Westin välit ovat nykyään? Lähde paljastaa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat