Kuva: All Over Press

Vuoden 2018 Met-gaalassa nähtiin kauneusmoka, joka aiheutti kohun - Selena Gomez muistelee nyt tilannetta

09.09.2021 09:15 - Senja Rapila

Laulaja Selena Gomez oli ottanut gaalatilaisuutta varten suihkurusketuksen, jonka piti antaa vain "pienen päivetyksen". Lopputulos oli jotain aivan muuta.

Laulaja Selena Gomez, 29, on muistellut tuoreessa haastattelussa kauneusmokaansa, joka nähtiin vuoden 2018 Met-gaalassa. Tilaisuutta varten Gomez oli laittanut itseruskettavaa, jonka piti antaa vain hienoinen päivetys iholle. Lopputulos oli kuitenkin aivan jotain muuta.

- Olin valmistautumassa ja halusimme lisätä hieman päivetystä, joten laitoin itseruskettavaa voidetta. Se näytti todella kauniilta ja tasaiselta. Kun ilta eteni, rusketus muuttui jatkuvasti tummemmaksi ja tummemmaksi, enkä itse huomannut sitä, Gomez muistelee.

Hän myöntää, ettei huomannut mokaa ennen kuin istui omalle paikalleen gaalatilaisuudessa. Siihen mennessä hän oli jo kävellyt punaisella matolla, poseerannut valokuvissa ja seurustellut muiden julkkisten kanssa.

- Olen Met-gaalassa, kävelen, yritän näyttää kauniilta... ja sitten katson kuvaa itsestäni, kun istun alas. Olen täysin oranssi.

Laulaja tiesi välittömästi, että hänen kauneusmokastaan tulisi puheenaihe.

- Mietin, että tästä tulee kamalaa, sillä minut syödään elävältä tämän takia.

Gomez ei ollut väärässä, nimittäin somessa kommentoitiin kauneusmokaa välittömästi. Internet täyttyi kommenteista, joissa hämmästeltiin ja arvosteltiin laulajan itseruskettavan käyttöä.

Ennen gaalasta poistumista hän päätti tarttua härkää sarvista.

- Pyysin turvamiehiäni ottamaan videon itsestäni, koska ensimmäinen reaktioni oli vain lähteä helvettiin sieltä. Joten juoksen videolla autolleni. Ja sitten autossa laitoin videon julki ja kirjoitin siihen, että tämä on reaktioni, kun näin omat Met-gaalan valokuvani.

Katso Gomezin julkaisema video alapuolelta.

Voit katsoa kuvia vuoden 2018 Met-gaalan punaiselta matolta alapuolelta.

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Selena Gomezin Disney-murjaisusta nousi kohu - nyt kollega ottaa kantaa "pahaenteisiin otsikoihin"

Lue myös: Selena Gomez esitteli kolme erilaista hiustyyliä - lookeista yksi sai yleisön villiintymään

Lähde: E! Online, Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat