Kuva: AOP

Matt Damonilla on Instagramissa vain kymmeniä seuraajia - paljastaa syyn

13.09.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Matt Damon ei ole sosiaalisen median ylin ystävä eikä hänellä ole yhtäkään aktiivista sometiliä - paitsi yksityinen Instagram-sivu.

Näyttelijä Matt Damon, 50, ei ole kovinkaan suuri sosiaalisen median ystävä. Damonilla on esimerkiksi Instagramissa vain 76 seuraajaa ja hän pitää tiliä yksityisenä.

- Olen julkaissut ehkä 40 kuvaa vuoden 2013 jälkeen. Tili on ainoastaan sitä varten, että voin katsoa, mitä läheiset ystäväni tekevät, Damon kertoi GQ-julkaisun haastattelussa.

Damon myöntää, että sosiaalisessa mediassa itsensä mainostaminen ei ole häntä varten. Näyttelijällä ei ole yhtäkään aktiivista tiliä yhdelläkään alustalla, paitsi yllä mainittu yksityinen Instagram-sivu.

- En ole koskaan tajunnut sitä. Ja se päätös tuntuu aina vain paremmalta. Ymmärrän, jos jotkut haluavat olla esimerkiksi Facebookissa läsnä, mutta minun elämäni on jo täynnä ja olen jo valmiiksi yhteydessä niihin ihmisiin, joihin haluan olla.

Damonin uusin elokuva on lokakuussa julkaistava The Last Duel, jossa hän näyttelee Ben Affleckin kanssa pääosia ja kaksikko vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Nicole Holofcenerin kanssa.

The Last Duelin ohjasi Ridley Scott.

Lue myös: Ben Affleckin ja Matt Damonin käsikirjoittama elokuva julkaistaan pian - edellinen toi Oscarin

Lue myös: Matt Damon on onnellinen Ben Affleckin rakkauselämästä - kettuili kuitenkin hieman ystävälleen

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat