Kuva: Senja Rapila

Äidit samaistuivat vauva-arkea elävän Laura Lepistön kirjoitukseen - katso tunteikas julkaisu

13.09.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lepistön esikoinen syntyi heinäkuussa.

Entinen kilpaluistelija Laura Lepistö, 33, sai miehensä Tommi Huovisen kanssa esikoisensa heinäkuussa.

Lepistö on kertonut sosiaalisessa mediassa paljon raskaus- sekä äitiysajastaan ja tällä kertaa hän kirjoittaa Instagramissa siitä, kuinka pienetkin asiat saattavat jännittää kovasti uudessa vauva-arjessa, kuten esimerkiksi matkustaminen.

"Tällä viikolla ollaan tän pikkukaverin kanssa saavutettu parikin uutta jännittävää virstanpylvästä meidän arkea sujuvoittamaan: matkustettiin kahdestaan julkisilla, ja ajettiinpa me myös kahdestaan autolla. Kummastakin ekasta jännästä kerrasta selvittiin!" Lepistö kertoo.

"Miten se onkin niin että kun nousee yksin vauvan kanssa metroon tai bussiin niin jotkut perhoset sitä nousee vatsaan. Mutta siinä metrossa matkatessani mietin, että mitäpä sitten jos vauva siellä alkaiskin huutamaan. Eipä se siinä hetkessä sitten tuntunutkaan niin kuumottavalta ajatukselta", hän jatkaa.

Uusien kokemusten jälkeen itsevarmuus on kasvanut.

"Mutta nää nyt oli meille sellaset ekat jännät kerrat joiden jälkeen itsevarmuus on taas korkeemmalla ja ollaan vapaita liikkumaan miten tykätään. Tervetuloa sujuvampi ja stressittömämpi äitiysvapaa-arki!"

Monet Lepistön seuraajista, jotka ovat itsekin äitejä, ovat samaistuneet kokemukseen.

"Panikoin pitkään, enkä uskaltanut vauvan kanssa lähijunaan, kun pelkäsin, että itkee koko matkan. Kun sitten viimein puolivuotiaan kanssa uskaltauduin, kaikki meni hyvin. Siitä se sitten lähti, hiljalleen.." kirjoittaa eräs.

"Muistan noi fiilikset! Hyvä, te! (Tosin autolla en ole edelleenkään ajanut yksin lapsen kanssa, vaikka se on jo leikki-ikäinen)" kommentoi toinen. 

"Tunnistan tunteen", sanoi kolmas ja kertoi, että oli jännittänyt matkaa Helsingin keskustaan.

Näet koko julkaisun alta tai tästä. Kauniin kuvan on ottanut Niki Strbian.

Lue myös: Laura Lepistö, 32, säteilee raskausonnea hyisen avannon edessä - kertoo kaipaavansa yhtä asiaa

Lue myös: Laura Lepistö jakoi liikuttavan tekstin vauvakuplastaan - "Vienyt meidän sydämet totaalisesti"

Kilpailut

Uusimmat