Kuva: AOP

Miksi Kim Kardashian peitti kasvonsa Met-gaalassa?

15.09.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin puku oli varmasti yksi illan puhutuimmista.

Kim Kardashian, 40, saapui maanantaina New Yorkissa juhlittuun Met-gaalaan asussa, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Hänen yllään nähtiin musta asukokonaisuus, joka peitti hänet päästä varpaisiin, poninhäntää lukuun ottamatta.

Kyseinen asu oli Balenciagan käsialaa ja sen inspiraation lähteenä on ollut Kardashianille hyvin läheinen taho. 

Tietojen mukaan hänen ajatuksenaan nimittäin oli luoda asullaan eräänlainen uusi muodin alakulttuuri ja sen inspiraationa oli hänen ex-miehensä Kanye West

- Ei logoa, ei kasvoja näkyvillä. Silti jokainen tiesi, kuka maskin takana on. Kanye antoi hänelle rohkeutta työntää luovuutta ja ihmisten mielikuvitusta taiteen kautta eteenpäin. Se on todellinen luottamuksen osoitus, lähde kertoo.

Vuoden 2021 Met-gaala oli yksi ensimmäisistä suurista tapahtumista, joissa Kardashian on nähty sen jälkeen, kun hänen ja Westin ero tuli julkiseksi. Hän ei antanut aiheen tiimoilta haastatteluja, mutta avautui asiasta Keeping up with the Kardashians -sarjan viimeisellä tuotantokaudella.

- Hän tarvitsee ihmisen, joka voi tukea hänen jokaista liikettään ja seurata häntä kaikkialle. Minä en voi sitä tehdä. Oloni on todella epäonnistunut, sillä tämä on kolmas avioliittoni, hän totesi ohjelmassa.

Nähtäväksi siis jää, onko tämä viimeinen kasvot peittävä asu, vai alkaako tästä kenties uusi muodin aikakausi ja moisista asuista tulee vielä valtavirtaa. Mitä mieltä olet?

(kuva: AOP)

Lue myös: Miltä Kim Kardashian näytti kohutun gaala-asunsa alla? Meikkaaja paljasti

Lue myös: Kendall Jennerin ja Kim Kardashianin Met-gaalalookit kääntyivät lukuisiksi meemeiksi - katso

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat