Kuva: AOP

Kylie Jenner yllätti Travis Scottin kohupuheen jälkeen - räppäriltä suloinen kiitosviesti

16.09.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Scott hämmensi vastikään kiittämällä palkintopuheessaan muun muassa äitiään ja Jumalaa, mutta ei sanonut mitään Kylie Jenneristä.

Räppäri Travis Scott, 30, sai vastikään kappaleellaan Franchise parhaan hip hop -esityksen palkinnon MTV Video Music Awards -gaalassa.

Scott piti tilaisuudessa kohua herättäneen puheen, jossa hän muisti kiittää Jumalaa, äitiään sekä tytärtään Stormi Websteriä. Stormin äitiä, meikkimoguli Kylie Jenneria, 24, Scott ei kuitenkaan kiittänyt, vaikka kaksikko odottaa tällä hetkellä toista yhteistä lastaan.

Vaikka Jenner ei ole julkisesti kertonut puheesta mielipidettään, oli hän silti palkinnon jälkeen antanut lapsensa isälle lahjan. Scott oli nimittäin jakanut Instagram-tarinoissaan videon, jonka mukaan Jenner oli lähettänyt hänelle valtavan kukkakimpun.

"Kiitoksia minun molemmille rakkailleni", Scott kirjoitti suloisesti videon yhteydessä ja viittasi sekä Kylieen että Stormiin.

Jenner ja Scott ovat viime vuosina olleet on/off-suhteessa eivätkä he ole kertoneet, ovatko he palanneet takaisin yhteen. Jennerin äiti Kris Jenner toivoisi, että Travis ja Kylie olisivat virallisesti yhdessä.

- Krisillä meni hetki, ennen kuin hän innostui ajatuksesta Kylien toisesta lapsesta. Jenner nimittäin haluaa nähdä Kylien ja Travisin vakavassa suhteessa eikä vain ystävinä, jotka toimivat lasten äitinä ja isänä, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle

Lue myös: Travis Scott unohti kiittää Kylie Jenneriä VMA-gaalassa - somekansa innostui

Lue myös: Raskaana oleva Kylie Jenner pukeutui mustaan läpikuultavaan pitsiasuun - kopio isosiskon lookista

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat