Kuva: AOP

Travis Scott unohti kiittää Kylie Jenneriä VMA-gaalassa - somekansa innostui

13.09.2021 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Travis Scott ja Kylie Jenner odottavat toista yhteistä lastaan.

MTV Video Music Awards -gaalaa juhlittiin jälleen kerran ja muusikoita palkittiin eri kategorioissa. Parhaan Hip Hop -esityksen palkinnon sai Travis Scott, 30, kappaleellaan Franchise.

Scottin palkintopuhe on saanut kovasti mediahuomiota, sillä hän muisti kiittää Jumalaa, äitiään sekä tytärtään Stormi Websteriä. Stormin äitiä, Kylie Jenneria, 24, Scott ei kuitenkaan kiittänyt, vaikka kaksikko odottaa tällä hetkellä toista yhteistä lastaan.

Twitterissä Scottin puhe on saanut paljon huomiota ja fanit ovatkin keksineet tilanteesta erilaisia meemejä, joissa mietitään, kuinkakohan Jenner on itse reagoinut kiitospuheeseen.

Jos meemit eivät näy, katso ne täältä.

Jenner ja Scott ovat viime vuosina olleet on/off-suhteessa eikä vieläkään tiedetä, ovatko he palanneet yhteen. Erään lähteen mukaan ei, sillä Kylien äiti Kris Jenner, 65, toivoisi sitä.

- Krisillä meni hetki, ennen kuin hän innostui ajatuksesta Kylien toisesta lapsesta. Jenner nimittäin haluaa nähdä Kylien ja Travisin vakavassa suhteessa eikä vain ystävinä, jotka toimivat lasten äitinä ja isänä, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle.

Tärkeintä Kris Jennerille kuitenkin on, että Kylie on onnellinen.

- Hän ei halua nähdä, että Kylieta sattuu. Se, ovatko Kylie ja Travis yhdessä, ei myöskään ole Krisin asia. Äiti vain haluaa, että hänen tyttärensä on onnellinen ja turvassa.

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui nahkamaskiin ja fanit huolestuivat: 'Tämä pelottaa minua'

Lue myös: Saiko velipuoli tietää Kylie Jennerin raskaudesta sosiaalisesta mediasta? Kommentti kummastuttaa

Lue myös: Madonnan VMA-gaalalook jakoi mielipiteet - koomikko Kathy Griffin puolustaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat