Kuva: AOP

Whitney Houstonin Bodyguard-klassikosta uusi versio - rooleihin kaavaillaan muun muassa Cardi B:tä

16.09.2021 21:15 - Roy Kokkonen

Alkuperäistä klassikkoa tähdittivät Kevin Costner ja Whitney Houston. Siihen perustuvaan uudelleenfilmatisointiin kaavaillaan nimiä, kuten Channing Tatum ja Cardi B.

Vuonna 1992 ilmestynyt Bodyguard oli 90-luvun alun suurimpia hittielokuvia. Vaikka se sai murskavastaanoton kriitikoilta, elokuvafanit ottivat sen omakseen. Nyt elokuvasta kaavaillaan uutta filmatisointia, uutisoi Variety.

Mick Jacksonin ohjaama alkuperäinen Bodyguard kertoo Whitney Houstonin näyttelemästä tähtilaulajasta, jota Kevin Costnerin esittämä henkivartija palkataan suojelemaan.

Bodyguardia tähdittivät Kevin Costner ja Whitney Houston. (kuva: AOP)

Elokuva muistetaan erityisesti edesmenneen Houstonin roolisuorituksesta, ja hänen tulkitsemastaan I Will Always Love You -kappaleesta. Elokuvan soundtrackia on myyty maailmanlaajuisesti yli 45 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä maailman myydyimmän soundtrack-albumin.

Uusintaversion takana on tuotantoyhtiö Warner Bros, joka on kiinnittänyt käsikirjoittajaksi Matthew Lopezin. Ohjaajaa ei ole vielä valittu.

Varietyn mukaan päärooleihin kaavaillaan nimiä, kuten Magic Mike -tähti Channing Tatum ja räppäri Cardi B. Myös Thor-tähti Chris Hemsworthia ja Creed-elokuvissa näytellyttä Tessa Thompsonia on väläytelty. Näyttelijöitä ei kuitenkaan ole vielä lyöty lukkoon.

Yhtenä näyttelijävaihtoehtona uuteen versioon kaavaillaan muun muassa räppäri Cardi B:tä. (kuva: AOP)

Lue myös: "Harrastimme seksiä" - Cardi B paljasti yksityiskohtia hittikappaleen tekohetkestä

Lue myös: Optinen illuusio peitti raskausvatsan - Cardi B näyttää, miten onnistui salaamaan raskautensa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat