Kuva: AOP

Nicole Kidman sai suosikkijuontajan punastelemaan - "Mitä me oikein teemme!"

23.09.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nicole Kidman ja talk-show-juontaja Jimmy Fallon olisivat saattaneet aikoinaan deittailla - jos Fallon olisi tajunnut, mistä tilanteessa on kyse.

Näyttelijä Nicole Kidmanilla, 54, ja talk-show-juontaja Jimmy Fallonilla, 47, on yhteistä historiaa hauskan tapahtuman vuoksi. Vuonna 2015 nimittäin selvisi, että Nicole Kidman oli hieman ihastunut Falloniin nuoruudessaan ja olisi halunnut deittailla tämän kanssa. Kun kaksikko järjestettiin kolmannen osapuolen kautta saman katon alle, Fallon ei kuitenkaan tajunnut tilannetta eivätkä Kidman ja Fallon koskaan päässeet jutustelua pidemmälle.

Kidman oli vastikään ollut vieraana Fallonin isännöimässä The Tonight Show -ohjelmassa ja näyttelijä antoi haastattelun etänä, sillä hän oli menossa miehensä Keith Urbanin keikalle Las Vegasissa.

- Sen vuoksi en voi olla nyt kanssasi siellä. Koska valitsin Keithin... tarkoitan siis, että Vegasin suhteen, Kidman sanoi ja sai Fallonin nauramaan, sillä molemmat muistivat vuoden 2015 haastattelun. Fallon myös pyyhki Kidmanin sanojen jälkeen hieman otsaansa.

- Mitä me oikein teemme! molemmat huusivat vuorollaan.

Kidman tähdittää tällä hetkellä Nine Perfect Strangers -nimistä sarjaa, josta Fallon myös näyttää kohtauksen.

Näet koko haastattelun alta ja yllä mainittu kohtaus alkaa noin kolmen minuutin kohdalla. Jos video ei näy, paina tästä.

Entä miltä sitten vuoden 2015 haastattelu näytti, kun Kidman ja Fallon kertoivat ensimmäisestä tapaamisestaan, joka ei johtanut deittailuun?

Tuon videon voit katsoa alta tai tästä. Videolla Kidman muun muassa muisteli sitä, kuinka Fallon oli laittanut videopelin päälle, kun he olivat vihdoinkin päässeet kohtaamaan toisensa.

Lue myös: Nicole Kidman muuntautui ikoniseksi tv-kasvoksi - katso kuvat

Lue myös: Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen Connor-poika ei paistattele julkisuudessa - katso miltä hän näyttää nykyään

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat