Kuva: AOP

Sinkkuelämää-näyttelijä Willie Garsonin kuolinsyy selvisi

24.09.2021 08:18 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Garson oli kuollessaan 57-vuotias.

Kaksi päivää sitten maailma sai suru-uutisen, kun kerrottiin, että Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Willie Garson on kuollut. Vielä tuolloin kuolinsyystä ei ollut tietoa, mutta nyt Garsonin poika Nathan, 20, on kertonut muistokirjoituksessaan Garsonin menehtyneen haimasyöpään. Hän oli kuollessaan 57-vuotias.

"Rakastan sinua niin paljon isä. Lepää rauhassa. Olen todella kiitollinen siitä, että sain jakaa ne kaikki seikkailut kanssasi. Olen sinusta niin ylpeä ja tulen rakastamaan sinua aina, mutta nyt sinun on aika lähteä omaan seikkailuusi. Tulet aina olemaan kanssani," Nathan myös kirjoitti.

Sinkkuelämää-sarjassa Garson tuli yleisölle tutuksi päähenkilö Carrie Bradshawin (Sarah Jessica Parker) parhaana miespuolisena ystävänä. Garson oli mukana myös Sinkkuelämää-elokuvissa ja oli äskettäin myös ollut kuvaamassa tulevaa Sinkkuelämä-jatko-osaa eli And Just Like That -sarjaa.

Miehen kuolema kosketti syvästi hänen työtovereitaan. 

"Sinkkuelämää-perhe on menettänyt yhden omistaan. Meidän hämmästyttävän Willie Garterimme. Hänen henkensä ja omistautumisensa oli läsnä jokaisena kuvauspäivänä. Hän oli paikalla antaakseen meille kaikkensa, myös sairaana. Hän oli monipuolinen näyttelijä, jota tullaan kaipaamaan suuresti. Tässä surullisessa, pimeässä hetkessä meitä lohduttaa muisto hänen ilostaan ja valostaan," Sinkkuelämää-sarjan tuottaja Michael Patcrik King kertoi omassa lausunnossaan.

Lue myös: Carrie Bradshaw'n ja Mr. Bigin rakkaustarina jatkuu - katso kuvat Sinkkuelämää-jatkosarjan kuvauksista

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat