Kuva: All Over Press

Jennifer Lopez ja Ben Affleck antautuivat hellille hetkille keskellä katua - kuvat julki

27.09.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Affleck ja Lopez ovat palanneet yhteen vuosien tauon jälkeen.

Ben Affleck, 49, ja Jennifer Lopez, 52, olivat kihloissa vuosina 2002-2004 ja tänä vuonna pari on palannut takaisin yhteen.

Sunnuntaina pariskunta oli nauttinut ajastaan New Yorkissa ja antaunut hellille hetkille sekä kaupungin kaduilla että keskuspuistossa muiden ihmisten edessä.

Affleck ja Lopez olivat muun muassa suudelleet sekä halailleet toisiaan.

(kuva: AOP)

Affleck on vain harvoin puhunut hänen ja Lopezin suhteesta julkisuudessa, mutta mies kertoi vastikäään Adweek-lehden artikkelissa, että kunnioittaa kumppaniaan valtavasti.

- Olen nähnyt, miten suuri merkitys representaatiolla on. Olen nähnyt, miten kerta toisensa jälkeen rodullistetut naiset lähestyvät Jenniferiä ja kertovat hänelle, mitä hänen esimerkkinsä vahvana naisena ja menestyneenä bisnesnaisena merkitsee heille, Affleck sanoi.

- Kunnioitan syvästi sitä, mikä vaikutus Jenniferillä on maailmaan. Itse taiteilijana voin korkeintaan tehdä elokuvia, jotka liikuttavat ihmisiä, mies jatkoi.

Viime aikoina Affleck ja Lopez ovat metsästäneet aktiivisesti yhteistä kotia. Pari on nähty miljoonakotien asuntonäytöissä sekä ajelemassa erilaisilla asuinalueilla Los Angelesissa.

Lisää kuvia hellistä hetkistä näet alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Ben Affleck suojasi Jennifer Lopezia innokkaalta fanilta - tilanne tallentui videolle

Lue myös: Ben Affleck hehkuttaa Jennifer Lopezia harvinaisessa haastattelussa: "Kunnioitan syvästi"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat