Kuva: AOP

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta - lopullinen päätös vasta loppuvuodesta

30.09.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Britney Spearsin toive meni läpi oikeudessa.

Pop-laulaja Britney Spearsin, 39, pyyntö tämän isän holhousvastuun väliaikaisesta lopettamisesta on hyväksytty yhdysvaltalaisessa oikeusistuimessa, kertovat useat mediat.

Holhousjärjestely ei kuitenkaan päättynyt, sillä tuomari määräsi isän tilalle väliaikaisen holhoojan hoitamaan Spearsin asioita. Holhouksen lopullista päättämistä käsitellään tulevan kahden kuukauden aikana.

Laulajan isän, Jamie Spearsin 13 vuotta kestänyt holhousvastuu päättyi oikeuden päätöksellä välittömästi. Hän vastasi tyttärensä henkilökohtaisista ja taloudellisista asioista vuodesta 2008 lähtien, tämän saatua julkisen hermoromahdukset.

Britney Spears on jo pitkään esittänyt pyyntöjä oikeudelle holhoussuhteen purkamiseksi. Myös isän kerrottiin hakeneen taloudellisen holhousvastuun poistamista syyskuussa.

Spears on kertonut oikeudessa isänsä käyttävän hänen tilannettaan hyväksi. Hänen asianajajansa mukaan Jamie-isä on yrittänyt kiristää tyttäreltään kahta miljoonaa dollaria, jotta hän suostuisi holhoussuhteen lopettamiseen.

Jamie Spears ei enää hoida tyttärensä asioita. (kuva: AOP / AOP)

Media ja fanit seuraavat tiivisti Spearsin elämää, ja hänen tilanteestaan on julkaistu tänä vuonna useita dokumentteja. Laulajan "vapauttamiseksi" on muodostunut paljon huomiota saanut #FreeBritney-liike.

Page Sixin sisäpiirilähteen mukaan laulaja oli erittäin liikuttunut kuulleessaan päätöksestä.

– Hän purskahti kyyneliin kuullessaan päätöksen. Hän on shokissa eikä löydä sanoja, mutta kirjaimellisesti hyppii innosta. Hän ei ole kokenut tällaista iloa 13 vuoteen, lähde kertoo.

Lue myös: Britney Spears palasi Instagramiin - jo ensimmäisen päivityksen hiustyyli herätti epäilykset

Lue myös: Britney Spears "pelasti" How I Met Your Mother -sarjan - lue yllättävät faktat suosikkiohjelmasta

Lähteet: BBC, Page Six

Kilpailut

Uusimmat