Kuva: Mikko Räsänen

Olga Temonen on kärsinyt rytmihäiriöistä - nyt sydäntä tutkitaan Holter-laitteella

01.10.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Temonen kertoo Instagram-sivullaan, että kyseessä on toinen kerta, kun hänellä on mukanaan Holter-laite.

Näyttelijä-tuottaja Olga Temonen, 43, kertoo Instagram-seuraajilleen, että on kärsinyt viime aikoina rytmihäiriöistä. Samalla Temonen julkaisi kuvan, jossa näyttää, kuinka hänen rintakehäänsä on kiinnitetty Holter-laite.

"Mun sydän on jo pidemmän aikaa elellyt taas ihan omaa elämäänsä, joten tällä Holter-laittella taltioidaan mun sydänkäyrää. Ihan vaan et saattais selville mikä meininki", Temonen kirjoittaa.

Eräs seuraaja kysyi Temoselta, onko laite hänelle tuttu entuudestaan, ja Temonen vastasi, että kyseessä on toinen kerta, kun hän kokeilee Holteria.

"Mulla vasta toka kerta. Silloin todettiin yli 10 000 lisälylyöntiä /vrk ja sain lääkkeet. Nyt tuntuu että lääkkeet ei ihan riitä", Temonen kommentoi.

Temosen julkaisu on kerännyt valtavan määrän tsemppiviestejä sekä muiden jakamia kokemuksia.

"Mulle tehty pariin kertaan kans, kun sydän meinaa mennä aina välillä ylikierroksilla, mutta tulokset laitteen jälkeen on ollut ihan normaaleissa rajoissa. Tsemppiä!", kommentoi eräs.

Terveyskylä-sivusto kertoo, että Holter-tutkimuslaite on vyötärölle sijoitettava laite, johon kiinnitetään iholle asetettavat sydämen sähkökäyrää rekisteröivät johdot. Laite rekisteröi potilaan jokaisen sykkeen seuranta-ajalta, esimerkiksi vuorokauden ajan.

Näet Temosen jakaman julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Olga Temonen julkaisi kauniin kesäkuvan talostaan - seuraajat samaistuvat tunnelmaan

Lue myös: Näyttelijä Olga Temonen julkaisi söpön lapsuuskuvan itsestään 80-luvulla - tunnistaisitko?

Lähde: Terveyskylä

Kilpailut

Uusimmat