Kuva: AOP

Marvel-elokuvan tähti teki hurjan muodonmuutoksen rooliaan varten - avautuu lihaksikkuuden varjopuolista

14.10.2021 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kumail Nanjiani treenasi itsensä huippukuntoon Eternals-elokuvaa varten, ja hänelle on tullut pakkomielle painonsa seuraamisesta.

Marvel Studiosin tulevassa Eternals-elokuvassa nähdään näyttelijä-käsikirjoittaja Kumail Nanjiani, 43, joka kävi läpi suuren muodonmuutoksen valmistautuessaan supersankarirooliinsa. Mies kertoo Vulturen haastattelussa halunneensa itse muokata kehostaan lihaksikkaan, eikä esimerkiksi elokuvan ohjaajalta Chloé Zhaolta tullut tähän painetta. 14 kuukauden rankka treeniohjelma tuotti tulosta, ja Nanjianin muodonmuutoskuvat levisivät laajalti netissä. Monet ovat ihastelleet miehen lihaksia, joita näyttelijä esitteli Men's Health -lehden kuvauksissa. Pakistanilais-yhdysvaltalainen mies koki ensimmäisenä eteläaasialaisen Marvel-sankarin esittäjänä painetta näyttää yhtä hyvältä kuin muutkin supersankarien esittäjät.

Nanjiani kertoo, että hänelle on tullut suoranainen pakkomielle oman painonsa seuraamisesta.

- On hyvin helppo ottaa pakkomielle vaa’an lukemasta. Se on rankkaa ja harhaanjohtavaa. Siihen alkaa suhtautua pakkomielteisesti. Niin on käynyt minulle, eikä minulle tee hyvää punnita itseäni joka päivä. Voisin kertoa, mitä painan tänäänkin, Nanjiani sanoo.

Mieheltä kysytään tässä kohtaa haastattelua, mitä hän painoi kyseisenä päivänä. Nanjiani kertoo vaa’an lukeman olleen 74,1 kiloa.

Mies kertoo kokeneensa elämässään paljon epävarmuutta ulkonäöstään, eikä tämä loppunut lihasten kasvattamiseen. Paparazzi nappasi miehestä korona-aikana kuvan kuntosalireissulla, ja netissä alettiin spekuloida, onko Nanjiani turvautunut steroideihin lihaksikkuuden tavoittelussa. Tämä teki Nanjianista taas epävarman.

- Ulkonäköni on ollut minulle aivan liian tärkeä asia. Oli hyvin hankalaa kuulla niin monen ihmisen vahvistavan omat synkimmät ajatukseni itsestäni, Nanjiani kertoo.

Kumail Nanjiani on aiemmin nähty muun muassa Silicon Valley -sarjassa. Kuva vuodelta 2015. (kuva: AOP)

Eternals-elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 3. marraskuuta. Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Thor-elokuvien näyttelijä harmittelee rooliaan - "Ei ollut paljoakaan tekemistä"

Lue myös: Avengers-elokuvista tuttu supersankari saa pian oman sarjan - trailerilla valtava suosio

Lähde: Vulture

Kilpailut

Uusimmat