Kuva: AOP

Kardashianit ovat ratkoneet riitoja jopa nyrkeillä - "Pääsemme niistä aina yli"

15.10.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Khloé Kardashian paljasti Health-julkaisun haastattelussa, että hän ja hänen siskonsa ovat tapelleet usein varsin väkivaltaisestikin, mutta sopu on aina löytynyt, sillä vaihtoehtoja ei ole.

Kardashian-perheen siskokset Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner sekä Kendall Jenner ovat hyvin läheisiä toisilleen, sillä heitä on aina opetettu olemaan perhekeskeisiä.

Khloé Kardashian, 37, kuitenkin kertoo Health-julkaisun haastattelussa, että siskot ottavat usein yhteen, ja joskus varsin brutaalistikin.

- Meillä on ollut aika kovia riitoja, jotka ovat äityneet jopa nyrkkitappeluiksi. Mutta pääsemme niistä yli, sillä muuta vaihtoehtoa ei ole.

- Kun olimme lapsia, perhe oli kaikkien keskustelujen keskiössä. Jokaisen täytyy tukea toistaan. Tietenkin riitoja ja erimielisyyksiä saa tulla, mutta en voisi kuvitella, että meillä menisivät välit. 

Samanlaisia oppeja Kardashian haluaa tuoda myös tyttärelleen True Thompsonille.

- Haluamme, että kaikki siskojen lapset ovat läheisiä toisilleen. Haluan, että he oppivat puhumaan tunteistaan. Mikään ei saa viedä siihen, että he erkaantuisivat toisistaan. Se ei ole vaihtoehto. 

True on Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin yhteinen lapsi. Vaikka Thompson ja Kardashian ovat eronneet, ovat he silti läheisiä

Lue myös: Khloé Kardashianista velloi erikoisia huhuja Met-gaalaan liittyen - nyt hän otti itse kantaa

Lue myös: Khloé Kardashianin farkkumainosta ei kelpuutettu televisioon - syynä liika seksikkyys

Lähde: E News

Uusimmat