Kuva: AOP

Lääkärit toivovat kuningatar Elisabetin luopuvan päivittäisestä iltarutiinistaan

16.10.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pyyntö on lähipiirin mukaan epäoikeudenmukainen.

Britanniaa hallitseva kuningatar Elisabet, 95, on ollut viime päivinä otsikoissa muun muassa siksi, että hänet kuvattiin virallisessa tapahtumassa kävelykepin kanssa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2003. Tuolloin hän turvautui keppiin polvileikkauksen jälkeen, mutta tällä kertaa näky sai monet huolestumaan ja miettimään kuningattaren vointia.

Nyt kuningattaren lähipiiristä tihkuu uutisia, joiden mukaan kuninkaalliset lääkärit toivovat kuningattaren muuttavan päivittäisiä rutiinejaan. Lähteiden mukaan Elisabetilla on tapana nauttia iltaisin ennen nukkumaanmenoa drinkki, joka on yleensä Martini. Nyt lääkärit kuitenkin toivovat, että kuningatar luopuisi tavastaan.

- Kuningatarta on kehotettu luopumaan iltajuomastaan, joka on yleensä martini. Se ei ole hänelle mikään iso juttu, hän ei ole mikään juomari. Vaikuttaa kuitenkin melkoiselta epäoikeudenmukaisuudelta, että tässä vaiheessa elämäänsä hänen on luovuttava yhdestä harvoista nautinnoistaan, lähipiiristä kerrotaan. 

Vuonna 2019 Elisabet kertoi juomatottumuksistaan. Tuolloin hän sanoi olevansa erittäin tarkka sen suhteen. Hänellä on kaksi suosikkia, Martini sekä Dubonnet-likööristä, ginistä, sitruunaviipaleesta ja jäistä tehty juomasekoitus.

- En oikeastaan itse juo viiniä lainkaan, mutta olen kuullut, että se on hyvää, hän kertoi tuolloin. 

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan tekivät "henkeäsalpaavan" ehdotuksen kuningattarelle - hovi järkyttyi

Lue myös: Kuningatar Elisabet mainitsi puheessaan prinssi Philipin ensikertaa tämän kuoleman jälkeen

Lue myös: Kuningatar Elisabet tarttui yllättäen miekkaan ja nousi somehitiksi - katso hulvaton video

Lähde: In Style

Kilpailut

Uusimmat