Kuva: AOP

Sinkkuelämää-kirjailija kommentoi Kim Cattrallin poisjäämistä suosikkisarjan jatko-osasta

19.10.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sinkkuelämää-tähdet, paitsi Kim Cattrall, palaavat suosikkihahmojensa pariin joulukuussa. Nyt Cattrallin poisjäämistä on kommentoinut kirjailija Candace Bushnell.

Sinkkuelämää-fanit ovat kuumeisesti odottaneet, että sarjan tähdet palaavat And Just Like That... -sarjan myötä. Lokakuussa selvisi, että odotettu sarja alkaa joulukuussa. 

Kymmenosaisessa HBO-sarjassa seurataan viisikymppisten Carrie Bradshaw’n (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbesin (Cynthia Nixon) ja Charlotte Yorkin (Kristin Davis) elämää.

Fanien harmiksi Kim Cattrall ei palaa Samantha Jonesin rooliin. Nyt Sinkkuelämää-kirjan, jonka pohjalta sarja on luotu, kirjoittaja Candace Bushnell on kommentoinut Cattrallin päätöstä jättää suosittu tv-sarja. 

- Rakastan Kimiä, mutta hän haluaa tehdä jotain muuta. Ehkä hän ei vain halua olla enää Samantha ja laittaa spanxeja ylleen, Bushnell kertoi New York Postille

Bushnell myös muistuttaa faneja, että näyttelijät eivät ole oikeassa elämässä samanlaisia kuin itse sarjassa.

- Oikeassa elämässä he eivät ole kuin hahmonsa - he ovat itse asiassa vastakohtia. Esimerkiksi Sarah Jessica Parker on ollut pitkään naimisissa saman miehen kanssa ja heillä on lapsia. Hän on myös hyvin perhekeskeinen. 

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa julkaistaan pian - Sarah Jessica Parker paljasti ajankohdan

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdet tuoreessa yhteiskuvassa, fanit innostuivat: "Näytätte samalta kuin ennenkin"

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat