Kuva: AOP

Adele paljasti yllättävän suosikkiravintolansa - 'Viimeinen ateriani olisi Big Mac'

21.10.2021 18:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Laulaja Adele kertoo videolla olevansa innokas kokki. Samalla käy ilmi, että hänen lempiravintolansa on McDonald's.

Poptähti Adele, 33, kertoo, että hän käy vähintään kerran viikossa McDonald's-ravintolassa. Asia käy ilmi Vogue-lehden brittiversion videolla, jossa hän samalla maistelee brittiruokien klassikoita.

Adele kertoo, että jos hänen pitäisi syödä viimeinen ateria, tulisi se hampurilaisravintolasta.

- Minun ideaaliateriani, minun viimeinen ateriani olisi kananugetit, Big Mac ja ranskalaiset. Se on minun kolmen ruokalajin illalliseni. Syön sen vähintään kerran viikossa, Adele paljastaa.

Adele laihtui korona-aikana merkittävästi ja yllätti faninsa vuosi sitten Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa hän vitsaili painonpudotuksestaan. Arvioiden mukaan hän on pudottanut ainakin 45 kiloa. 

Videolla selviää myös, että laulaja on innokas kokki. 

- Opin tekemään ruokaa, kun olin 18. Silloin söin paljon noutoruokaa, ja se maksoi yksinkertaisesti liikaa. Luin silloin Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat -kirjan. Opin siitä ruoanlaiton perusteet, Adele kertoo.

Rakastettu laulaja ponnahti jälleen pinnalle, kun hän julkaisi viime perjantaina ensimmäisen kappaleen viiteen vuoteen. Easy on me -kappale tullaan kuulemaan myös ensi kuussa julkaistavalla albumilla, joka kantaa nimeä 30.

Lue myös: Adele näyttää mallia syksyn pettämättömään hittitakkiin - kopioi häikäisevä tyyli

Lue myös: Adele avautuu loukkaavasta kommentoinnista, jota hänen painonpudotuksestaan seurasi: 'Se sattui'

Lähde: NY Post

Kilpailut

Uusimmat