Kuva: AOP

Ariana Grande oli kauhuissaan soolouransa alkamisesta - yksi hetki oli käänteentekevä

24.10.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Grande on myynyt urallaan miljoonia levyjä sekä hänen kappaleitaan on striimattu miljardeja kertoja.

Pop-tähti Ariana Grande, 28, tähditti ennen menestynyttä soolouraansa Nickelodeonin sarjaa Victorious. Grande paljasti Backstage Pass with Eric Vetro -ohjelman haastattelussa, että hyppääminen musiikkimaailmaan ja soolouralle jännitti todella paljon.

- Olin kauhuissani, sillä jotenkin ajattelin, että minun täytyy olla tietynlainen. Ihmiset kuitenkin tunnistivat minut Nickelodeonin sarjasta, Grande sanoi.

- Oli pelottavaa tehdä musiikkia ja näyttää millainen oikeasti olen, hän jatkoi.

Varsinkin yksi hetki oli Grandelle käänteentekevä. Kun laulaja julkaisi vuonna 2013 ensimmäisen soolosinglensä The Way, värjäsi hän sarjasta tutut punaiset hiukset tummiksi.

- Se oli minulle iso hetki. Julkaisin singlen ja levyn omana itsenäni. Voisi sanoa, että koko tuo hetki oli käänteentekevä.

Victorius alkoi vuonna 2010 ja siinä Granden roolihahmon nimi oli Cat Valentine. Muutama vuosi myöhemmin sarja lopetettiin ja Grande julkaisi esikoisalbuminsa Yours Truly, josta hänen lopullinen nousukiitonsa alkoi.

Uransa alkuaikoina Grande tunnettiin punaisista hiuksistaan. (kuva: AOP)

Grande on urallaan myynyt miljoonia levyjä sekä hänen kappaleitaan on striimattu miljardeja kertoja. Grande on myös palkittu Grammy-palkinnolla.

Lue myös: Ariana Grande tienaa suosikkiohjelmasta valtavan summan - kertoo myös rikkovansa sääntöjä

Lue myös: Ariana Grande julkaisi kuvia häämatkaltaan - paikalliset sekosivat täysin

Lähde: People

Uusimmat