Kuva: AOP

Halle Berry raivostui ohjaaja Bryan Singerille: "Pussaa mustaa p*rsettäni!"

24.10.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Halle Berryn kerrotaan suuttuneen ohjaaja Bryan Singerille X-Men 2 -elokuvan kuvauksissa, sillä tämä väärinkäytti kipulääkkeitä ja käyttäytyi huonosti.

Näyttelijä Halle Berryn, 55, kerrotaan raivostuneen ohjaaja Bryan Singerille X-Men 2 -elokuvan kuvauksissa. Elokuvaa niin ikään tähdittänyt Alan Cumming kertoo muistelmateoksessaan, että Berry menetti malttinsa, koska näyttelijät olivat huolestuneet turvallisuudestaan ja ohjaajan hyvinvoinnista.

- Olen kuullut tarpeekseni. Voit pussata mustaa persettäni, Berry sanoi Cummingin mukaan.

Cummingin mukaan Singer käytti kipulääkkeitä väärin elokuvan kuvausten aikana. Lisäksi hän sai raivokohtauksia ja saattoi kadota kuvauksista tuntien ajaksi.

Berry, Cumming, Hugh Jackman ja muut näyttelijät menivät Singerin asuntovaunulle ja ilmaisivat huolensa. Singer suuttui keskustelun aikana.

- Te olette täynnä p*skaa. Te olette onnekkaita, että saatte työskennellä kanssani, Singerin kerrotaan huutaneen.

Bryan Singeriä on syytetty alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. (kuva: AOP)

Singer on palkittu ohjaaja, jonka tunnetuimpia töitä ovat Epäillyt (The Usual Suspects), X-Men-elokuvat ja Operaatio Valkyrie.

Singeriä on syytetty teinipoikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kohun seurauksena hänet erotettiin Bohemian Rhapsody -elokuvan ohjaajan pestistä, eikä hän sen jälkeen ole tehnyt yhtäkään elokuvaa. Kyseisen elokuvan viimeisteli Dexter Fletcher.

Lue myös: Neljä miestä syyttää Bohemian Rhapsody -ohjaajaa raiskauksista - olivat tapahtuma-aikaan alaikäisiä

Lue myös: Queen-elokuva menetti palkintoehdokkuutensa - syynä ohjaajaa vastaan nostetut syytökset

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat