Kuva: AOP

Lehdet: JoJo Siwa on eronnut tyttöystävästään - seurustelivat alle vuoden

26.10.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

JoJo Siwa ja Kylie Prew ovat eronneet lehtitietojen mukaan.

Tanssija, laulaja ja somepersoona JoJo Siwa, 18, on eronnut tyttöystävästään Kylie Prew’sta, kertovat Entertainment Tonight ja Us Weekly. Lehtien tietojen mukaan pari päätyi eroon noin kaksi viikkoa sitten. JoJo Siwa ja Kylie Prew seurustelivat alle vuoden ajan.

Siwa on tällä hetkellä mukana Dancing with the Stars -ohjelmassa (Suomessa Tanssii tähtien kanssa), ja lähipiirilähteen mukaan Prew ei ole eron jälkeen ollut ohjelman yleisössä.

- Kylie lakkasi saapumasta yleisöön eron jälkeen. JoJo keskittyy kilpailuun ja antaa sille kaikkensa. Tämä on rankkaa aikaa hänelle, mutta hän hoitaa kilpailun hyvin ammattimaisesti ja antaa 100-prosenttisen panostuksen, lähde kertoo Us Weeklylle.

JoJo Siwa tuli kaapista ulos tammikuussa ja esitteli tyttöystävänsä sosiaalisessa mediassa helmikuussa. Siwa kirjoitti tyttöystävästään kauniisti esimerkiksi ystävänpäivän kuvajulkaisun yhteydessä.

”Kukaan ei tee minua niin onnelliseksi kuin tämä tyttö. Olen niin kiitollinen, että olen rakastunut maailman täydellisimpään ihmiseen, joka saa minut hymyilemään 24/7”, Siwa kirjoitti.

Yhteiskuvan voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Siwan ja Prew’n erosta alettiin spekuloida lokakuun alussa, kun Siwa kirjoitti rankoista kokemuksistaan.

”Tämä on ollut melkoinen viikko. Aivoni eivät ole koskaan olleet näin täynnä kaikkea. Tämä ei liity vain työhöni, vaan myös henkilökohtaiseen elämääni”, Siwa kirjoitti.

Tämän päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: JoJo Siwa, 18, kuvasi elokuvaan suudelman miehen kanssa - taistelee nyt saadakseen kohtauksen pois

Lue myös: Jojo Siwa muistelee näyttelijätähden esitystä, joka sai hänet pohtimaan seksuaalista suuntautumistaan

Lähteet: Us Weekly, Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat