Kuva: AOP

Katy Perry on huomannut poptähteydessä ja äitiydessä samoja piirteitä - "Rintasi ovat aina ulkona"

27.10.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Perry toimi suosikkiohjelman vierailevana juontajana ja vitsaili äitiydestä.

Laulaja Katy Perry, 37, ja näyttelijä Orlando Bloom, 44, kihlautuivat vuonna 2019 ja heille syntyi esikoistytär, Daisy Dove, elokuussa 2020.

Perry toimi vastikään The Ellen DeGeneres Show -ohjelman vierailevana juontajana ja vitsaili äitiydestään aloitusmonologissa. Perry on nimittäin huomannut, että poptähteydessä ja äitiydessä on paljon samaa.

- Nyt kun olen äiti, elämäni on täysin erilaista. Ja tajuan, että poptähteydessä ja äitiydessä on paljon samoja asioita. Sitä kukkuu yöt hereilla, pitää pulloa kädessään ja lattialla on oksennusta. Ja tietenkin rintasi ovat aina ulkona, Perry muun muassa veisteli ja sai yleisön nauramaan. 

Voit katsoa monologin alta tai tästä.

Perry on aikaisemminkin vitsaillut äitiydestä. Vuosi sitten laulaja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa nähdään, kuinka retkeilemässä oleva pariskunta vaihtaa vauvankantajaa heittämällä lapsen sylistä toiseen kivikkoisessa maastossa. 

"Minä, kun olen syöttänyt Daisyä koko päivän, ja annan hänet vihdoin iskän syliin", Perry kirjoitti kuvatekstiin. Voit katsoa kuvan täältä.

Lue myös: Katy Perryn ja Orlando Bloomin hurja muodonmuutos mainosrooliin - tunnistaisitko tähdet kuvasta?

Lue myös: Katy Perry laukoo tuoreilla videoillaan suoria kysymyksiä: "Miten käyt vessassa noilla kynsillä?"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat