Kuva: AOP

Jada Pinkett Smith avautuu seksielämän yleisestä "sudenkuopasta" - Gwyneth Paltrow myötäilee

28.10.2021 22:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jada Pinkett Smithin mielestä liian monet sortuvat siihen oletukseen, että kumppanin pitää osata lukea toisen ajatukset seksissä.

Jada Pinkett Smith, 50, on avautunut hyvän seksielämän säilyttämisen vaikeudesta pitkässä parisuhteessa. Nainen on puhunut aiheesta juontamassaan Red Table Talk -keskusteluohjelmassa, jossa oli vieraana Gwyneth Paltrow, 49.

Pinkett Smith myöntää, että hyvän seksielämän ylläpitäminen on vaikeaa pitkässä suhteessa. Nainen ottaa esiin omakohtaisen esimerkin suhteestaan Will Smithin, 53, kanssa.

- Puhumme Willin kanssa paljon yhteisestä matkasta. Me aloitimme tämän hyvin nuorina, 22-vuotiaina, Pinkett Smith sanoo.

Naisen mukaan seksielämässä tulee helposti sorruttua yhteen sudenkuoppaan.

- Sitä olettaa, että oma kumppani tietää, mitä tarvitset, etenkin seksissä. Sitä ajattelee, että ”jos rakastat minua, sinun pitäisi tietää ja jos rakastat minua, sinun pitäisi osata lukea ajatukseni”. Se on valtava sudenkuoppa, Pinkett Smith sanoo.

Gwyneth Paltrow osoittaa olevansa samaa mieltä ja sanoo pitävänsä tällaista ajattelua kummallisena.

- On kummallista, että se tuntuu meistä niin musertavalta, jos joku ei osaa lukea ajatuksiasi, Paltrow sanoo.

Pinkett Smithin mielestä molempien parisuhteen osapuolien on osattava kertoa avoimesti omista seksuaalisista tarpeistaan.

- Yritän kovasti tehdä näin. Se on epämukavaa, mutta todella terveellistä.

Jada Pinkett Smith ja Will Smith ovat olleet naimisissa yli 23 vuoden ajan. Kahden lapsen vanhemmat ovat paljastaneet, että eivät ole enää monogaamisessa suhteessa. Näin ollen molemmilla on vapaus harrastaa seksiä myös muiden kuin toistensa kanssa.

- Olemme antaneet toisillemme luottamusta ja vapautta. Uskomme, että kaikkien pitää löytää oma tapansa toimia. Avioliitto ei voi olla meille vankila, Smith sanoi haastattelussa.

Lue myös: Will Smith ja Jada Pinkett Smith eivät ole monogaamisessa suhteessa: 'Avioliitto ei voi olla vankila'

Lue myös: Jada Pinkett Smith julkaisi kuvan uudesta tatuoinnistaan - julkaisu jakoi vahvasti mielipiteet

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat