Kuva: AOP

Will Smith ja Jada Pinkett Smith eivät ole monogaamisessa suhteessa: 'Avioliitto ei voi olla vankila'

28.09.2021 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Will Smith paljastaa, että pariskunnan molemmilla osapuolilla on ollut avioliiton ulkopuolisia seksisuhteita.

Näyttelijätähti Will Smith, 53, on kertonut tuoreessa GQ-lehden haastattelussa uusia tietoja avioliitostaan Jada Pinkett Smithin, 50, kanssa. Mies kertoo, että sekä hänellä että hänen vaimollaan on ollut myös avioliiton ulkopuolisia seksisuhteita ja että pariskunnan liitto ei ole monogaaminen, eli yksiavioinen.

Will Smith kertoo, että alkuun pariskunnan avioliitto oli monogaaminen. Pari meni naimisiin vuonna 1997. Myöhemmin pari kuitenkin päätti muuttaa suhdemalliaan, koska he kokivat olonsa tyytymättömiksi.

- Jada ei ole koskaan uskonut perinteiseen avioliittoon. Jadalla oli perheenjäseniä, joilla oli epätyypillisiä suhdemalleja. Hän kasvoi erilaisessa ympäristössä kuin minä, Smith sanoo.

Mies kertoo, että kaksikko on käynyt paljon keskusteluja siitä, millainen suhdemalli heille toimii. Suurimmaksi osaksi suhdemalli on ollut monogaaminen, mutta Smithin mukaan mallia ei missään kohtaa määritelty ainoaksi mahdollisuudeksi.

- Olemme antaneet toisillemme luottamusta ja vapautta. Uskomme, että kaikkien pitää löytää oma tapansa toimia. Avioliitto ei voi olla meille vankila, Smith sanoo.

Smith toteaakin, ettei suosittele avointa avioliittoa suoraan kenellekään, vaan kaikkien tulee määrittää itselle sopivin suhdemalli.

Pariskunnan suhteesta nousi paljon keskustelua, kun räppäri August Alsina väitti vuoden 2020 kesällä olleensa suhteessa Jada Pinkett Smithin kanssa Will Smithin suostumuksella. Tuolloin Alsina väitti, että Pinkett Smithin ja Smithin suhde oli muuttunut epäromanttiseksi elämänkumppanuudeksi. Pinkett Smith kiisti miehen väitteet, mutta myöhemmin myönsi, että oli ollut yhdessä miehen kanssa.

Will Smithillä ja Jada Pinkett Smithillä on kaksi yhteistä lasta, Jayden, 23, ja Willow, 20. Willow Smith on itsekin kertonut, ettei koe perinteistä yksiavioista suhdemallia omakseen. Willow Smith on kertonut olevansa polyamorinen, jolloin hänellä voi olla useampi romanttinen kumppani samaan aikaan.

Lue myös: Toimintatähti Will Smithin muuttunut ulkonäkö löi fanit ällikällä - 'Hän näyttää vanhalta!'

Lue myös: Will Smithiä ei meinattu ottaa mukaan Independence Day -elokuvaan - syynä ihonväri

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat