Kuva: YouTube / Netflix

Game of Thrones -näyttelijän tähdittämä jännityselokuva nousi Netflixin katsotuimpien joukkoon

01.11.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game -sarja on julkaisunsa jälkeen ollut jatkuvasti Netflixin katsotuin ohjelma. Nyt toiselle sijalle on noussut Army of the Dead -zombie-elokuvan esiosa, jota tähdittää Game of Thrones -näyttelijä.

Katseluennätyksen rikkonut Squid Game on ollut julkaisunsa jälkeen Netflixin katsotuin sarja/elokuva monessa eri maassa, kuten Suomessa.

Muutoksia kärkisijalle ei ole tullut, sillä Squid Game jatkaa edelleenkin suoratoistopalvelun katsotuimpien listan ensimmäisellä sijalla. Toiseksi on noussut Army of Thieves -elokuva, joka on esi-osa Army of The Dead -leffalle, jossa palkkasoturit taistelevat zombeja vastaan Las Vegasissa. 

Army of Thieves -elokuvassa salaperäinen nainen palkkaa pankkivirkailijan auttamaan murtovarmojen tallelokeroiden tyhjentämisessä. Elokuvaa tähdittävät Nathalie Emmanuel sekä Matthias Schweighöfer.

Emmanuel muistetaan muun muassa Missandei-hahmostaan televisiosarjassa Game of Thrones sekä Ramseyna elokuvassa Fast & Furious 7. Schweighöfer näytteli myös Army of the Dead -elokuvassa. 

Top 5 -katsotuimpien ohjelmien listan kolmannella sijalla ovat You-sarjan uudet jaksot, neljäntenä psykologinen trilleri Hypnotic ja viidentenä draamasarja Dynastia.

Lue myös: Netflixin jättisuositusta zombie-elokuvasta julkaistaan esiosa - pääosassa Game of Thrones -tähti

Lue myös: Squid Game -sarjasta tutut asut kielletään koulujen halloween-juhlissa - "Ei ole hyväksyttävää"

Kilpailut

Uusimmat