Kuva: AOP

Squid Game rikkoi Netflix-ennätyksen - järjetön määrä katseluita

13.10.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ennen Squid Gamea Netflixin katselluin sarja oli Bridgerton.

Viime viikkoina maailmalla on kohkattu yhdestä sarjasta, Netflixin Squid Gamesta. Sarja nousi heti julkaisunsa jälkeen katselluimmaksi monessa maassa, myös Suomessa ja nyt se on rikkonut katsojaennätyksen.

Tietojen mukaan Squid Game on noussut Netflixin kaikkien aikojen katselluimmaksi sarjaksi. Ensimmäisen 25 päivän aikana sarjan pariin on liittynyt yli 111 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Luku on hurja. Ennätystä piti aiemmin hallussaan hittisarja Bridgerton, joka keräsi ensimmäisen 28 päivän aikana 82 miljoonaa katselijaa.

Tällä hetkellä sarja on Netflixin katselluin 94 maassa. Mutta vaikka suosio on huimaa, on syytä muistaa, että välttämättä kaikki 111 miljoonaa katsojaa eivät ole katsoneet sarjaa alusta loppuun. Luvuissa on mukana kaikki ne katselut, jotka ovat kestäneet yli 2,5 minuuttia.

Mutta niin tai näin, vuoden suurin sarjahitti lienee löytynyt. 

Squid Gamessa valtava määrä ihmisiä saapuu mystiselle paikalle tavoittelemaan voittoa, kunnes he joutuvat huomaamaan, että lapsuuden pihapelejä onkin vähän muokattu ja panoksena pelissä on oma henki.

Sarjan trailerin näet alta. 

Lue myös: Netflix muokkaa hittisarjaa - Squid Game aiheutti ikävän tilanteen korealaiselle henkilölle

Lue myös: Huomasitko? Squid Game -fani löysi sarjasta mielenkiintoisen yksityiskohdan

Lue myös: Netflix haastettiin oikeuteen - syynä Squid Game -sarjan järkälemäinen suosio

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat