Kuva: AOP

Ellie Goulding kertoo ylpeänä raskauden jälkeisestä kehostaan - "Mahani roikkui, en välittänyt"

03.11.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Goulding kertoo kärsineensä aiemmin urheiluriippuvuudesta.

Muusikko Ellie Goulding, 34, synnytti esikoispoikansa toukokuussa 2021. Goulding kertoo, että ei ole koskaan välittänyt kehonsa ulkoisesta olomuodosta vähempää kuin tuona aikana, sillä hän tiesi kehonsa pystyneen tekemään jotakin uskomatonta.

- Mahani roikkui ja en vain välittänyt, hän toteaa.

Goulding kertoo, että tiedosti olevansa hyvin poikkeuksellisessa elämäntilanteessa ja että hänen ei kuulunutkaan näyttää siltä kuin aina aiemmin eikä siksi kokenut myöskään mitään tarvetta ryhtyä pakonomaisesti muokkaamaan kehoaan entisenlaiseksi.

- Aloin arvostaa kehoani vähän enemmän, koska tajusin, että se on tehnyt jotain aika siistiä, Goulding kuvailee raskauden vaikutusta kehosuhteeseensa.

Goulding kertoo samassa haastattelussa kärsineensä aiemmin elämässään urheiluriippuvuudesta. Jatkuva keikkailuelämä sai Gouldingin myös urheilemaan armotta. Käytöksensä pakkomielteisyyden hän kertoo kuitenkin huomanneensa vasta jälkikäteen.

- Huomaat, että on mennyt huonosti ja se ei välttämättä ollut niin tervettä vasta sitten, kun menee hyvin taas, Goulding pohtii.

Goulding kuitenkin palasi musiikin ja keikkailun pariin vain kolme viikkoa vauvan syntymän jälkeen. Hän kertoo pitäneensä sitä tärkeänä säilyttääkseen myös oman identiteettinsä äitiydestä huolimatta.

Lue myös: Ellie Goulding sai esikoisensa - raskausuutinen yllätti fanit täysin vain viikkoja sitten

Lue myös: Ellie Goulding paljasti poikansa nimen hyvin perinteisellä tavalla

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat