Kuva: AOP

Aikooko Kourtney Kardashian ottaa Travis Barkerin sukunimen? Kris Jennerillä asiasta mielipide

05.11.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kun Kim Kardashian meni naimisiin Kanye Westin kanssa, muutti hän nimensä Kim Kardashian Westiksi. Kourtney Kardashianin tilanteesta ei vielä tiedetä, mutta hän ei aio vaihtaa nimeään kokonaan.

Lokakuussa Kourtney Kardashian, 42, ja Blink-182-rumpali Travis Barker, 45, kihlautuivat ja pariskunnan tulevia häitä odotetaan kuumeisesti sekä fanien keskuudessa että perhepiirissä.

Kardashian ei kuitenkaan aio ottaa miehensä sukunimeä.

- Kourtneyllä ei ole mielenkiintoa vaihtaa nimeään Kardashianista Barkeriksi, Kardashiania lähellä oleva lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle.

Kardashian-klaanin johtohahmo ja Kourtneyn äiti Kris Jenner on sitä mieltä, että liiketoiminnalle nimen vaihtaminen tekisi huonoa.

- Kris tietenkin antaa hänen tyttärensä tehdä omat valintansa, mutta Kris on perheen liiketoiminnan aivot ja aikoo ehdottomasti neuvoa Kourtneytä pitämään nykyisen nimensä. 

Kun Kourtneyn sisko Kim Kardashian avioitui Kanye Westin kanssa, vaihtoi Kim Kardashian viralliseksi nimekseen Kim Kardashian West.

- Tietenkin Kourtney saattaa tehdä samalla tavalla kuin Kim. Mutta Kourtney ymmärtää liiketoiminnan eikä koskaan aio tiputtaa Kardashian-nimeä pois, lähde päätti.

Kardashian ja Barker tekivät suhteestaan julkisen vuoden 2021 alkupuolella. Ennen tätä he olivat olleet vuosien ajan hyviä ystäviä.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker pukeutuivat ikoniseksi pariksi - kuvat herättivät mielipiteitä

Lue myös: Mitä mieltä Kris Jenner on Kourtney-tyttärensä ja Travis Barkerin julkisista rakkaudenosoituksista?

Lue myös: Travis Barker paljasti, minkä nimen antaisi pojalleen ja sai exän raivostumaan - "Kierrätystä"

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat