Kuva: All Over Press

Kourtney Kardashian ja Travis Barker kihlautuivat - julkaisu keräsi hetkessä miljoonia tykkäyksiä

18.10.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian julkaisi kuvan kosintahetkestä omalla Instagram-tilillään.

Jo pitkään on odotettu päivää, jolloin Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 45, kertovat kihlauksestaan, ja nyt tuo päivä näyttää tulleen. Kardashian julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvasarjan, joka lienee kosintapaikalta.

Otoksissa Kardashian ja Barker nähdään kukkameren ja kynttilöiden keskellä meren rannalla. Kuvatekstissään Kardashian toteaa lyhyesti: ikuisesti.

Tietojen mukaan paikalla nähtiin parin läheisimpiä ihmisiä, joiden kanssa tuore kihlapari myös nautti illallisen. Sen enempää illasta ei kuitenkaan ole julkisuuteen paljastettu. 

Julkaisu on ollut suuresti Kardashianin seuraajien mieleen. Muutamassa tunnissa julkaisu on kerännyt yli kolme miljoonaa tykkäystä sekä kasoittan kommentteja. Kommentoijien joukossa on muun muassa Kim Kardashian sekä Addison Rae.

Nähtäväksi jää, tullaanko kosintahetki näkemään Kardashianin perheestä kertovan uutuussarjan jaksoissa. 

Julkaisun ja onnittelut pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä

Kardashian ja Barker tekivät suhteestaan julkisen vuoden 2021 alkupuolella. Ennen tätä he olivat olleet vuosien ajan hyviä ystäviä. Parin rakkaus ja intohimo on tuntunut olevan sen verran hyvällä pohjalla, että kihlausuutista on jo odoteltu pidemmän aikaa. 

Jo aiemmin kerrottiin, että pari olisi lupautunut toisilleen Las Vegasissa. Tuota uutista kumpikaan ei kuitenkaan vahvistanut julkisesti

Lue myös: Scott Disick turhautui Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hellästä hetkestä - viesti julki

Lähde: Harper´s Bazaar

Kilpailut

Uusimmat