Kuva: AOP

You-sarjalla ja Gilmoren tytöillä yllättävä yhteys - huomasitko sinä?

05.11.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Netflix on vahvistanut, että katsojien bongaus on osunut oikeaan.

Asuvatko Gilmoren tytöt -sarjan päätähdet Lorelai (Lauren Graham) ja Rory (Alexis Bledel) sekä You-sarjan Joe Goldberg (Penn Badgley) sekä Love Quinn (Victoria Pedretti) samassa universumissa? Tämä kysymys on noussut esiin You-sarjan kolmannen kauden katsojien keskuudessa. 

Muun muassa TikTokissa kiertää nimittäin video, jossa nähdään eräs kohtaus You-sarjan uusimmalta kaudelta. Pätkässä nähdään kuvaa pienestä kahvilasta, joka on tarkkasilmäisille tuonut mieleen Gilmoren tytöt -sarjassa nähtävän Luken kahvilan.

Ja toden totta, näin todellakin on. Netflix on vahvistanut E Online -julkaisulle, että sarjat on todellakin kuvattu samassa Warner Brosin kuvauspaikassa Burbankissa Kaliforniassa. You-sarjassa nähty Fresh Tart todellakin on sama kuin Luken kahvila, joka on Gilmoren tytöissä erittäin suuressa roolissa. 

Samalla Netflix kertoi, että samainen kahvila nähdään myös La La Land -elokuvassa. Siinä se oli päätähti Emma Watsonin työpaikkana toimiva kahvila. 

Videon aiheesta näet alta tai täältä

@davidhopping

Reply to @mdavis0688 Love’s bakery is right down the street from Luke’s Diner! ##you ##younetflix ##joegoldberg ##lovequinn ##gilmoregirls ##lukesdiner

♬ original sound - David Hopping

Suursuosioon nouseen You:n kolmas tuotantokausi julkaistiin Netflixissä lokakuussa.  Gilmoren tytöt -sarjaa sen sijaan näytettiin vuodesta 2000 vuoteen 2007. Sarjassa seurattiin yksinhuoltaja äiti Lorelain ja hänen Rory-tyttärensä elämää Stars Hollow'n pikkukaupungissa. 

Lue myös: Näyttelijät paljastavat Gilmoren tytöt -sarjan ohjaajan tiukat vaatimukset - yllättääkö?

Lue myös: Gilmoren tytöt -tähti Scott Patterson hehkuttaa yllättävää kollegaa: 'Halaan häntä aina kun näemme'

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat