Kuva: All Over Press

Tiesitkö? Ensisilmäyksellä-tähtien puolisotkin näyttelivät sarjassa rakastetuissa sivurooleissa

07.11.2021 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Peräti kolmen näyttelijän puolisotkin nähtiin sarjassa.

Vannoutuneeltakin Ensisilmäyksellä-fanilta on saattanut mennä ohi fakta, että sarjan viidestä päätähdestä peräti kolmen puolisot nähtiin myös sarjassa. Eikä kyse ole pelkistä ohikulkijoista, vaan kaikkien muistamista ja rakastetuista sivuhahmoista, joista osa kulki pitkänkin matkaa sarjassa mukana.

Puolisoista suurimman sivuosan nappasi Barneyta näytelleen Neil Patrick Harrisin, 48, kumppani David Burka, 46, joka näytteli Lilyn lukioaikaista ja Lilysta heikostu yli päässyttä poikaystävää, Scooteria.

Lilyn hahmoa näytelleen Alyson Hanniganin, 47, tosielämän puoliso Alexis Denisof, 55, taas näytteli sarjassa pitkän aikaa ärsyttävän itsevarmaa uutisankkuria, Robinin kollegaa ja ihailijaa Sandy Riversia.

Myös Robinia näytelleen Cobie Smuldersin, 39, puoliso Taran Killam, 39, vilahti sarjassa peräti kahdessa eri roolissa. Killam esitti molemmat roolinsa Robinin ja Barneyn häissä, ensin ei-toivottuna häävieraana Gary Blaumanina ja sitten hääbändin juonittelevana muusikkona Derrickinä.

Sarjan pääviisikossa näyttelivät myös Jason Segel, 41, ja Josh Radnor, 47, joiden puolisoita sarjassa ei kuitenkaan nähty. Tällä hetkellä hittisarjasta on tekeillä jatko-osa, joka kertoo rakkaustarinan Ted Mosbyn lasten äidin näkökulmasta.

Lue myös: Ensisilmäyksellä-tähti Jason Segelin 8 vuoden parisuhde päättyi - kumppanilta kaunis kirjoitus

Lue myös: Britney Spears "pelasti" How I Met Your Mother -sarjan - lue yllättävät faktat suosikkiohjelmasta

Lähde: ePressi

Kilpailut

Uusimmat