Kuva: AOP

Britney Spears kritisoi äitiään sosiaalisessa mediassa - äiti vaatii valtavia asianajajakuluja

06.11.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lynne Spears oli mukana oikeudenkäynnissä, jossa Britney Spearsin holhouksesta väännettiin.

Poptähti Britney Spearsin, 39, vuosikausia kestänyt holhous päättyy tänä vuonna laulajan isän osalta. Spearsin pyyntö tämän isän holhousvastuun väliaikaisesta lopettamisesta hyväksyttiin syyskuussa yhdysvaltalaisessa oikeusistuimessa. Tuomari kuitenkin määräsi isän tilalle väliaikaisen holhoojan hoitamaan Spearsin asioita. Voit lukea lisää täältä. 

Spearsin äiti, Lynne Spears, on nyt vaatinut, että hänelle maksetaan oikeusjupakan myötä 650 000 dollarin, eli noin 580 000 euron, edestä asianajajakuluja. Vaatimuksen mukaan kulut ovat tulleet yllä mainitusta holhoustapauksesta, johon "Lynne on vedetty mukaan".

Lynne pyydettiin mukaan oikeusjupakkaan, jotta hän auttaisi Britneytä "lopettamaan painajaisen ja valtavan kriisin". Lynnen asianajaja Jones Swanson on kertonut, että todelliset kulut ovat vielä suuremmat, mutta hän on valmis pudottamaan hintaansa.

Vaatimuksen jälkeen Britney Spears puhui Lynne Spearsistä sosiaalisessa mediassa ja paljasti, että idea holhouksesta oli tullut äidiltä. 

"Isäni aloitti holhouksen 13 vuotta sitten, mutta ihmiset eivät tiedä sitä, että se oli alun perin  äitini idea. En koskaan saa noita vuosia takaisin! Hän salaa tuhosi elämäni", Spears kirjoitti julkaisussa, joka myöhemmin poistettiin. 

Holhouksen lopullista päättämistä käsitellään tulevan kahden kuukauden aikana.

Lue myös: Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta - lopullinen päätös vasta loppuvuodesta

Lue myös: Britney Spears esitti murhattua ja fanit pelästyivät toden teolla - "Mitä ihmettä tämä on?"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat