Kuva: AOP

Jared Leton vuosien takainen lahjakohu nousi jälleen otsikoihin - kertoo nyt oman versionsa

11.11.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jo vuosien ajan monet näyttelijät ovat kertoneet, kuinka Leto antoi heille hyvin erikoisia lahjoja Suicide Squad -elokuvan kuvauksissa. Nyt Leto kommentoi itse väitteitä.

Vuosien ajan maailmalla on liikkunut huhuja, että Jared Leto, 49, olisi antanut erikoisia lahjoja Suicide Squad -elokuvan näyttelijöille.

Esimerkiksi Viola Davis sanoi vuonna 2016, että Leto oli lähettänyt työryhmän jäsenille kuolleen koiran sekä Margot Robbielle mustan kuolleen rotan. Leto myös itse väitti elokuvan ensi-iltatilaisuudessa, että oli lähettänyt kyseisiä lahjoja sekä niiden lisäksi muun muassa käytettyjä kondomeja sekä seksileluja.

Voit myös kuunnella uutisen alta tai suoraan Podplaystä

Tuoreessa Entertainment Weekly -julkaisun haastattelussa Leto kuitenkin kiisti suurimman osan huhuista. 

- 99,9 prosenttia siitä, mitä ihmiset ovat lukeneet, on täyttä paskaa. Vain muutamat lahjat ovat vaihtaneet omistajaansa ja niiden tarkoitus oli nostaa yhteishenkeä sekä saada aikaan naurua ja iloa, Leto kertoi. 

- Näyttelin kuitenkin Jokeria ja tilanteeseen sopi muutama hassuttelu. Mikään ei koskaan ylittänyt rajoja. Eivätkä tuntemattomat ihmiset internetissä luo meille rajoja. Olen taiteilija ja saatan tehdä asioita, joista ette pidä. Ja jos näin on, voitte pussata persettäni, mies täräytti lopuksi.   

Leto myönsi, että Robbie sai lahjaksi leivonnaisia ja hiiren, ja miespuoliset työryhmän jäsenten lahjat olivat sellaisia, "joita tyypillisesti ihmiset antavat toisilleen vitsillä". 

Suicide Squad julkaistiin vuonna 2016 ja se kertoo DC-universumin antisankarijoukosta. Elokuvassa näyttelevät muun muassa Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney sekä Jay Hernandez.

Seuraavaksi Leto hyppää Marvel-maailmaan ja näyttelee Morbius-hahmoa. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: "Tulin keskelle zombiemaailmanloppua" - Jared Leto eli hetken täysin tietämättömänä koronakriisistä

Lue myös: Jared Leto hyppää Marvel-pahiksen rooliin ja fanit innostuivat - katso, miltä vampyyrihahmo näyttää

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat