Kuva: AOP

Pyhimys on maksanut itselleen samaa palkkaa koronasta huolimatta - kertoo taloudestaan MTV:lle

11.11.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pyhimys on aina pyrkinyt hoitamaan raha-asiansa niin, että ei joudu hätään kriisien keskellä.

Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, 40, on monien artistien tavoin tuntenut koronapandemian myös yrityksensä liikevaihdossa. Mies kuitenkin sanoo MTV Uutisten haastattelussa, että on aina hajauttanut tulojaan ja tämän takia pystynyt maksamaan itselleen samaa kuukausipalkkaa. 

- Minulla oli keikkaa 10 vuotta ja nyt yhtäkkiä ei ole ollut keikkaa. Se ei taloudellisesti järkyttänyt minua kauheasti, sillä en ole käyttänyt tuloja. Haluan pitää vapauteni ja kaikkien kannattaisi jollain tapaa omistaa tätä yhteiskuntaa. Jos vain olet töissä, se on epävakaata, mutta jos olet omistaja, niin se lisää vastuuta, mutta myös turvaa.

 - Nyt varsinkin korona-aikana kaikki ennakointi ja arviointi on todella vaikeaa. Olen kuitenkin maksanut samaa palkkaa koko ajan itselleni. Olen aina pyrkinyt hajauttamaan tulojani ja kaikki rahani eivät tule esiintymisestä ja räppäämisestä.

Pyhimyksen mielestä raha-asioissa kannattaa katsoa aina pidemmällä tähtäimellä. Hän mieluummin laittaa rahat esimerkiksi asuntoon kuin merkkivaatteisiin. 

- Järkevyyttä raha-asioissa on se, että yrittää ajatella vähän pidemmälle. Tällä alalla tulee tulohuippuja eikä kehitys ole tasaista. Mieluummin maksan siitä, että koti on sellainen kuin haluan, kuin siitä, mikä logo tässä paidassa on.

Pyhimys on yksi kuluvan Vain elämää -ohjelman tuotantokauden artisteista

Voit katsoa klipin MTV:n haastattelusta alta.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Pyhimyksen versio Anssi Kelan hitistä hämmensi - nyt Kela jyrähtää biisin "raiskaamisesta" puhuville

Lue myös: Julkkis-Myyrä paljasti, kuinka sabotoi kilpailua: viljeli piiloviestiä yhdessä tehtävässä koko ajan

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat