Kuva: Emmi Moilanen

Sini Ariell kohtasi suurimman painajaisensa ja ajoi hiuksensa pois - katso kuva uudesta lookista

15.11.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ariellin mukaan hän on aina pelännyt eniten sitä, että hänen hiuksensa tippuisivat pois.

Sini Ariell, 40, kertoi viikonloppuna Instagramissa kohdanneensa yhden suurimmista painajaisistaan, joka on naisen mukaan ollut hiusten menettäminen. Päästäkseen yli pelostaan hän päätti tarttua hiustenleikkuukoneeseen ja ajeli kaikki hiuksensa pois.

"Halusin ajaa tukkani, jotta kohtaisin yhden suurimmista painajaisistani. Sen, että herään ilman tukkaa. Onko kauneus ulkoisissa asioissa? Sen ei pitäisi nojautua asioihin, jotka voi menettää," hän kirjoitti kuvajulkaisunsa yhteydessä. 

Ariell kertoo tajunneensa tempauksen jälkeen jotain todella tärkeää. Hiukset eivät määritä häntä niin paljon kuin hän ehkä aiemmin ajatteli. Pelko hiusten menetystä kohtaan tuntuikin hiusten leikkaamisen jälkeen jopa huvittavalta. 

"Itseasiassa mikään ei muuttunut siinä, miten itseni näen. Olen täysin se sama Sini kuin 30 minuuttia sitten. Mulla ei vaan ole nyt hiuksia enää päässä. En koe itseäni rumemmaksi tai kauniimmaksi, koen itseni huvittuneeksi. Että tässäkö tämä pelkoni oli. Naurettavaa paskaa. Vuosia hiustenpidennyksiä, ja ahdistusta että onko tukka hyvin. Haloo hei. Kuinka pikkusieluista minulta perustaa omakuvani hiuksiin ja käyttää niin paljon energiaa, aikaa ja rahaa hiusteni vuoksi."

Ariell kertoo olevansa päätökseensä tyytyväinen. Hän toivoo, että voi myös tällä tavoin näyttää esimerkkiä naiseudesta omille tyttärilleen. 

"Olen rauhallisen tyytyväinen, ehkä jopa helpottunut. Haluan äitinä näyttää esimerkkiä naiseudesta tyttärilleni. Älä jää ihmisten mieleen siitä miltä näytät, vaan siitä miten kohtelit heitä. Naisella on oikeus näyttää juuri siltä, miltä itse haluat eikä tarvitse seurata kauneustrendejä ollakseen jotain. Ole vain sä just sellaisena ja sen näköisenä kuin sun on hyvä," hän päättää kirjoituksensa.

Naisen tempaus otettiin hänen seuraajiensa keskuudessa vastaan innostuneina. Tykkäyksiä ja kommentteja onkin kertynyt runsaasti.

"Nyt on kova. Tämä look sopii sinulle hemmetin hyvin."

"Arvostan rohkeuttasi. Olet todella hyvä esikuva tyttärillesi."

"Siili/kalju vaatii rohkeutta. Silloin ei nimittäin voi piiloutua hiusten alle."

Kuvajulkaisun näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Australiassa asuva Sini Ariell korona-arjestaan: "Paljon on ehtinyt miettimään"

Lue myös: Sini Ariellin vastasyntyneen vauvan nimi julki - 'Seikkailijaprinsessa saapui hätäsektiolla"

Kilpailut

Uusimmat