Kuva: AOP

Harry Potter -elokuvista tulossa jälleennäkemisjakso? "Näyttelijöille on tarjottu paljon rahaa"

08.11.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Huhujen mukaan erikoisjakso olisi inspiroitunut Frendit-sarjan vastaavasta lähetyksestä.

Harry Potter -elokuvista saatetaan nähdä erityinen jälleennäkemisjakso sen kunniaksi, että leffasarjan ensimmäisen osan julkaisusta on kulunut 20 vuotta. Harry Potter ja viisasten kivi -elokuva julkaistiin marraskuussa 2001. The Sun -lehden tietojen mukaan elokuvapomot suunnittelevat jälleennäkemisspesiaalia, johon koottaisiin yhteen Potter-elokuvien tähtiä.

Huhujen mukaan ainakin elokuvien päätähtikolmikkoa Daniel Radcliffea, Rupert Grintiä ja Emma Watsonia on pyydetty osallistumaan Warner Brothersin studiolla kuvattavaan lähetykseen. Jakso on The Sunin mukaan määrä kuvata myöhemmin marraskuussa.

Harry Potter -elokuvat nostivat Rupert Grintin, Daniel Radcliffen ja Emma Watsonin maailmanmaineeseen. (kuva: AOP)

Sisäpiirin lähde kertoo The Sunille, että kaikki on tässä vaiheessa vielä hyvin salaista eikä näyttelijöitä ole vielä saatu varmistettua mukaan.

- Olisi upeaa, jos tämä toteutuisi. Näyttelijöille on tarjottu paljon rahaa. Monet näyttelijöistä ovat siirtyneet niistä ajoista eteenpäin, mutta nämä elokuvat tekivät heistä supertähtiä. Heillä on paljon hyviä muistoja yhteisistä kuvauksista. Kaikki toivovat, että tämä saadaan toteutettua, lähde kertoo.

Tietojen mukaan erikoisjaksossa nähtäisiin myös joitain elokuvien ikonisia kohtauksia uudelleennäyteltyinä.

Jälleennäkemisjakson kerrotaan ottaneen inspiraatiota Frendit-sarjan vastaavasta lähetyksestä, joka julkaistiin viime toukokuussa.

Lue myös: Yksi Harry Potter -näyttelijä teki Daniel Radcliffeen suuren vaikutuksen velhomaailmassa

Lue myös: Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe olisi valmis palaamaan velhomaailmaan - mutta eri rooliin

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat