Kuva: AOP

Kanye West haluaa korjata perheensä Kim Kardashianin kanssa: "Kuulitte oikein, sanoin vaimoni"

25.11.2021 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kanye West on aiemminkin hämmentänyt kutsumalla entistä kumppaniaan vielä eron jälkeenkin vaimokseen.

Räppäri Kanye "Ye" West, 44, on julistanut pitämässään puheessa, että haluaa korjata perheensä entisen vaimonsa Kim Kardashianin, 41, kanssa.

- Tänä aamuna tunsin oloni niin kiitolliseksi, kun sain ajaa talolleni ja nähdä vaimoni ja lapseni. Kyllä, kuulitte oikein, sanoin vaimoni ja lapseni ja haluan kaikkien rukoilevan perheeni puolesta, West julistaa.

West nostaa esiin myös, että tietää tehneensä virheitä, mutta on valmis paikkaamaan niitä.

- Olen tehnyt virheitä. Olen julkisesti tehnyt asioita, jotka eivät ole hyväksyttäviä aviomiehenä. Mutta  olen tässä muuttaakseni tuota tarinaa, West jatkaa.

West myös viittaa ex-parin olevan jonkinlainen roolimalli muille pariskunnille maailmalla.

- Sanon tämän, koska jos vihollinen voi erottaa Kimyen, tulee olemaan miljoonia perheitä, jotka ajattelevat eroamisen olevan ok, West kuittaa.

Kardashian seurustelee tätä nykyä koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. Kardashianin lähipiirin mukaan hän ei ole kiinnostunut elvyttämään suhdetta. Kardashian itse oli yrittänyt pitkän aikaa pelastaa liittoa, mutta saanut lopulta tarpeekseen.

- Sovinnolle ei ole mahdollisuutta tässä vaiheessa, lähde kuvailee.

West ja Kardashian erosivat alkuvuodesta 2021 ja heillä on neljä yhteistä lasta. Eron jälkeen West on aiemminkin herättänyt kohua kutsumalla entistä kumppaniaan edelleen vaimokseen ja vetoamalla siihen, että parin lapset haluavat vanhempien pysyvän yhdessä.

Lue myös: Kanye West kutsui Kim Kardashiania vaimokseen - "Lapseni haluavat, että vanhemmat pysyvät yhdessä"

Lue myös: Lähipiiri ihastuneesta Kim Kardashianista: "Hän on kuin teini"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat