Kuva: AOP

Maailman seksikkäin mies Paul Rudd esitteli pikkutuhman kameratempun - "Näyttää pepulta"

28.11.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rudd vieraili The Graham Norton Show -ohjelmassa ja näytti, kuinka kännykän kameralla voi ottaa hulvattoman pikkutuhman kuvan.

People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittu näyttelijä Paul Rudd, 52, vieraili kuun alussa The Graham Norton Show -ohjelmassa ja näytti siellä erikoisen tempun.

Rudd nimittäin esitteli, kuinka kännykän kameralla saa otettua hulvattoman pikkutuhman kuvan. Rudd otti ensimmäiseksi mallikseen juontaja Graham Nortonin ja laittoi kameran eteen taitetun sormen niin, että näyttäisi siltä, kuinka Norton on paljaan takapuolen alla.

- Se kyllä näyttää ihan pepulta, Graham innostui ja yleisö nauroi taustalla.

Näet videon tempusta alta tai tästä.

Rudd on ollut naimisissa vuodesta 2003 lähtien näyttelijä-tuottaja Julie Yaegerin, 53, kanssa. Rudd on sitä mieltä, että jos vaimo olisi saanut äänestää, hän ei olisi valinnut miestään maailman seksikkäimmäksi.

- Hän olisi ehdottomasti antanut äänensä Keanu Reevesille. Miettikää nyt, hän on Keanu! Hänet minä olisin valinnut, Rudd sanoi Extra-julkaisun haastattelussa.

Rudd muistetaan varsinkin Marvel-universumin Ant-Man-supersankarina. Marvel-elokuvien lisäksi Rudd on näytellyt muun muassa leffoissa I Love You, Man, This Is 40 sekä Uutisankkuri 2: Legendan paluu. Hän on myös tähdittänyt tv-sarjoja Rakkaat siskot ja Frendit.

Seuraavaksi Rudd nähdään valkokankailla Ghostbusters: Afterlife -elokuvassa.

Lue myös: Maailman seksikkäin mies on tänä vuonna Marvel-tähti - "Vaimoni häkeltyi"

Lue myös: Maailman seksikkäin mies olisi valinnut tilalleen kollegansa - 'Vaimoni olisi äänestänyt häntä'

Lähde: BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat