Kuva: Youtube

Me Naiset: Tubettaja Mmiisas on joutunut kotirauhan häirinnän uhriksi: "Sen jälkeen olen ollut tarkka"

01.12.2021 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on yksi Suomen suosituimpia tubettajia.

Tubettaja Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila, 26, paljastaa Me Naisten haastattelussa, että on joutunut julkisen ammattinsa vuoksi kotirauhan häirinnän kohteeksi. Rotola-Pukkila kertoo tapauksen sattuneen, kun hän vielä asui Tampereella.

Tapauksen jälkeen Rotola-Pukkila on vetänyt entistä tiukemman rajan yksityisyydelleen.

- Sen jälkeen olen ollut tarkka, että en kuvaa mitään materiaalia kotini lähistöllä, että asuinpaikkaani ei voi mitenkään jäljittää, Rotola-Pukkila kuvailee Me Naisille.

Rotola-Pukkila elää avoliitossa myöskin Youtubea ammatikseen tekevän Tomas Grekovin, 26, kanssa ja kertoo samassa haastattelussa, että sekin on vaatinut tasapainoilua, koska molemmat kuvaavat elämäänsä työkseen. Selkeä raja on vedetty siis siihenkin, mitä kaikkea he näyttävät suhteestaan ulospäin.

- Esimerkiksi meidän parisuhteessa kaikki läheisyys tapahtuu kameroiden ulkopuolella. Emme ole koskaan pussanneet videolla, Grekov jatkaa Me Naisten haastattelussa.

Avopari on kertonut avioituvansa ensi kesänä. He ovat päättäneet, että sosiaalisen median seuraajat näkevät tunnelmia ennen hääpäivää ja sen jälkeen, mutta itse juhla pysyy yksityisenä. 

Lue myös: Suosikkitubettaja Mmiisas paljastaa podcastissa, mitä videoilla ei nähdä - "Se olisi ihan hirveää"

Lue myös: TTK-Miisa paljastaa, mikä on ollut suosikkiohjelmassa raskainta - "Tuntui hirveältä"

Lähde: Me Naiset

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat