Kuva: Emmi Moilanen

Antti Holma palaa televisioon: "Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua"

07.12.2021 10:20 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Antti Holma juontaa seuraavaa Haluatko Miljonääriksi? -kautta.

Kun aiemmin tänä syksynä kerrottiin, että Jaajo Linnonmaa jättää juontopestinsä Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa, nousi esiin kysymys jatkajasta. Tuoreen tiedotteen mukaan tulevalla kaudella juontajana nähdään Antti Holma

- Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, Holma kertoo hymyillen.

Holman mukaan hän ymmärtää niiden saappaiden suuruuden, joihin hän on seuraavana astumassa. 

- Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle, Holma sanoo.

Tulevaan juontajan pestiinsä Holma kertoo valmistautuneensa katsomalla paljon ohjelman kotimaisia sekä ulkomaalaisia jaksoja ja perehtymällä varsinkin juontajien eleisiin ja ilmeisiin. Ilmeitään Antti on harjoitellut peilin edessä.

- Mä olen yrittänyt katsoa sitä, että mihin mennään seisomaan, mitä sanotaan milläkin hetkellä ja mihin katsotaan. Saako katsoa kameraan koskaan, vaan ehkä vaan silloin tällöin? Mä oon käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska mä pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä, Holma kertoo valmistautumisestaan työhönsä.

Holma on aiemmin ollut mukana muun muassa Kingi-ohjelmassa. Sen lisäksi hänellä on ollut oma Antti Holma Show.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna. 

Lue myös: Antti Holman rauhoittelevaa koronavirusvideota kiitellään somessa: "Suomen kansa tarvitsi tätä"

Lue myös: Antti Holma poisti jättisuositun sometilinsä - kustantaja kommentoi asiaa Iltalehdelle

Kilpailut

Uusimmat