Kuva: AOP

Miksi Sinkkuelämää-jatkolle annettiin eri nimi? Kristen Davis kertoo

10.12.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

And Just Like That alkoi HBO Maxilla 9. joulukuuta.

Rakastettu Sinkkuelämää-sarja sai odotetusti jatkoa, kun HBO Maxilla alkoi 9. joulukuuta sarjan jatko-osa. Mukana on kolme tuttua kasvoa, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) sekä Charlotte (Kristen Davis). Sen sijaan ihastuttavaa Samanthaa (Kim Catrall) ei uusissa jaksoissa nähdä. 

Aivan kuten aiemminkin, myös tällä kertaa sarjassa seurataan ystävysten elämää. Tosin tällä kertaa päähenkilöt ovat viisikymppisiä naisia, ja sarjan nimikin on muuttunut muotoon And Just Like That.

Sarjan ensi-illassa Kristen Davis vastasi toimittajan kysymykseen siitä, miksi ihmeessä jatko-osalle annettiin uusi nimi. Davisin mukaan syy löytyy odotuksista.

- Meidän tarkoituksemme on koko ajan ollut se, että tämä on täysin uusi luku. Siksi halusimme sille myös eri nimen. Emme halunneet, että ihmisillä on samoja odotuksia, sillä aika on eri ja myös itse sarja puhuttelee eri tavalla kuin Sinkkuelämää aikoinaan, Davis totesi.

Davis ei osaa sanoa, mitä mieltä sarjan fanit ovat Samanthan hahmon puuttumisesta tai siitä, miten asiaa sarjassa käsitellään. Omien sanojensa mukaan he hoitivat tilanteen hyvin.

- En voi puhua fanien puolesta, heillä on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Henkilökohtaisesti olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten hoidimme sen. 

Charlotten saappaisiin hyppääminen vuosien jälkeen oli Davisin mukaan ihana kokemus.

- Se oli helppoa, sillä tunnen hahmon hyvin. 

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Sinkkuelämää-tähteä ei huolittu sarjan jatko-osaan - tähdittääkin nyt toisen hittisarjan paluuta

Lue myös: Sarah Jessica Parker tyrmää kritiikin Sinkkuelämää-tähtien ikääntymisestä - "Naisvihamielistä horinaa"

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat