Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker tyrmää kritiikin Sinkkuelämää-tähtien ikääntymisestä - "Naisvihamielistä horinaa"

08.11.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Odotettu Sinkkuelämää-jatko-osa on myös saanut ilkeää kommentointia pääosatähtien ikääntymisestä.

Rakastetun Sinkkuelämää-sarjan jatko-osaa varjostaa ilkeä kritiikki tähtinäyttelijöiden vanhenevasta olemuksesta. Päähenkilö Carrieta näyttelevä Sarah Jessica Parker, 56, on ollut järkyttynyt, että esimerkiksi hänen luonnollisesti harmaantuneita hiuksiaan on kritisoitu julkisesti.

Parker nostaa Voguen haastattelussa esiin myös sen, että heidän ulkonäköään ei kritisoitaisi, jos he olisivat miehiä.

- Meitä vastaan on niin paljon naisvihamielistä horinaa, jota ei koskaan suunnattaisi miehelle, Parker tiivistää.

Parker viittaa muun muassa tapaukseen, jossa istui lounaalla ystävänsä, juontaja Andy Cohenin, 53, kanssa, joka on niin ikään täysin harmaa, mutta kohun aiheuttivat ainoastaan Parkerin harmaantuneet hiukset. Parker onkin kummastellut, että ei ymmärrä, mitä hänen haukkujien mielestä pitäisi sitten tehdä.

- Tuntuu melkein kuin ihmiset eivät haluaisi meidän olevan täysin tyytyväisiä siihen, mitä olemme. Tiedän, miltä näytän, ei minulla ole vaihtoehtoa. Mitä voin tehdä asialle? Lopettaa vanhenemisen? Kadota? Parker ihmettelee.

Myös sarjan vastaava tuottaja Michael Patrick King tiedostaa ongelman. Hän kertoo, että kun sarjasta tiedotettiin, sai työryhmä paljon positiivisia kommentteja, mutta myös ihmetteleviä ja ilkeitä siitä, miksi 50-vuotiaista tehdään tällainen sarja.

- Olin että vau, eli joko olet 35-vuotias tai sitten olet eläkkeellä ja asut Floridassa, tässä on puuttuva vaihe, King kuvailee.

Myös Mirandaa sarjassa näyttelevä Cynthia Nixon, 55, on iloinnut, että sarjaa ei yritetä väkisin nuorentaa, vaan päähenkilöt ovat sen ikäisiä kuin ovat.

- Tykkään, että emme yritä nuorentaa ohjelmaa. Emme yritä sisällyttää jotain 21-vuotiasta siskontyttöä, Nixon sanoo.

Lue myös: Carriella onkin Sinkkuelämää-jatko-osassa uusi mies! Katso ensimmäiset kuvat

Lue myös: Sarah Jessica Parker jakoi harvinaisen kasvokuvan aikuistuvasta pojastaan - näetkö yhdennäköisyyden?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat