Kuva: AOP

Anna: Hannele Lauri saa treffipyyntöjä huomattavasti nuoremmilta miehiltä - 'Poikieni ikäisiä'

15.12.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hannele Lauri sanoo, että hänen ikätoverinsa on usein "jo vähän papparaisia". Samalla näyttelijä paljastaa, millainen mies saisi hänet kiinnostumaan.

Näyttelijä Hannele Lauri, 69, on ollut kahdesti avioliitossa, jotka ovat päätyneet eroon. Lauri onkin asunut yksin jo lähes 20 vuotta, ja nyt hän kertoo Anna-lehden haastattelussa, että ei tunne itseään yksinäiseksi. Myös välit ex-mies Teemu Rinteeseen ovat kunnossa.

- Poikieni perheiden lisäksi minulla on paljon ystäviä, joiden kanssa soittelemme usein. Entistä puolisoani Teemua (Rinne) näen päivittäin, Lauri sanoo Annalle.

Lauri myöntää, että vientiä kyllä riittäisi ja hän saa usein treffipyyntöjä - jopa huomattavasti nuoremmilta miehiltä.

- Kumppanitarjokkaita kyllä riittää. Messengerin ja Instagramin kautta huomattavasti nuoremmat miehet ottavat yhteyttä, mutta minusta olisi luonnotonta seurustella jonkun poikieni ikäisen kanssa. Ikätoverini taas ovat usein jo vähän papparaisia. Ehkä jos jostain ilmestyisi 50–60-vuotias, Al Pacinon näköinen mies, saattaisin kiinnostua (nauraa).

Lauri ei kuitenkaan ihastu helpolla eikä hän kaipaa ihmistä, jonka kanssa jakaisi esimerkiksi asunnon. Viimeksi näyttelijä on kokenut suuria tunteita neljä vuotta sitten.

- Neljä vuotta sitten ihastuin pitkästä, pitkästä aikaa. Kun tuo mies astui huoneeseen, ilma sähköistyi. Ihastus oli molemminpuolista, mutta emme vain saaneet elämiämme sopimaan yhteen. Oli tosi vaikeata luopua hänestä. Oikein pelottaa, miten reagoin, jos satun törmäämään häneen jossakin, Lauri kertoo Annalle.

Hannele Laurin tähdittämä 70 on vain numero -elokuva julkaistaan 29. joulukuuta elokuvateattereissa.

Elokuvassa seurataan naisartisti Seija Kuulan (Hannele Lauri) kasvutarinaa. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite.

Lue myös: Hannele Lauri kertoo Me naisissa kauneusleikkauksistaan: "Voi helvetti, kun ihmiset tietäis"

Lue myös: 70 on vain numero! Hannele Lauri tähdittää uutta suomalaiselokuvaa

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat