Kuva: AOP

Yksi taho yritti kieltää Zendayaa ja Tom Hollandia seurustelemasta: "He eivät kuunnelleet minua"

20.12.2021 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Parin romanssi kävi ilmi kesällä 2021.

Hämähäkkimies-elokuvia yhdessä tähditävät Tom Holland, 25, ja Zendaya, 25, ovat nousseet vauhdilla yhdeksi Hollywoodin seuratuimmista pariskunnista. Heidän romanssinsa paljastui viime kesänä, jonka jälkeen he ovat edustaneet yhdessä ja suostuneet kommentoimaan suhdettaan myös haastatteluissaan. Yksi taho oli kuitenkin huolissaan huomatessaan näyttelijöiden kiinnostuvan toisistaan.

Hämähäkkimies-elokuvien tuottaja Amy Pascal painotti jo heti alussa, että kollegan kanssa seurustelu ei olisi hyvä idea.

- Kun roolitimme heidät, vedin Tomin ja Zendayan sivuun erikseen ja annoin heille läksytyksen. Sanoin: "Älkää menkö sinne. Älkää. Yrittäkää olla menemättä", Pascal muistelee.

Pascal selittää, että romanssi kollegan kanssa turhaan mutkistaa asioita. Hänen neuvoaan ei kuitenkaan kuunneltu nytkään. Pascal kertoo antaneensa saman neuvon myös aiemmin Hämähäkkimies-pariskuntaa esittäneille Andrew Garfieldille, 38, ja Emma Stonelle, 33, joista heistäkin tuli pariskunta.

- Annoin saman ohjeen Andrewlle ja Emmalle. Se vain mutkistaa asioita. Mutta he eivät kukaan kuunnelleet minua, Pascal toteaa.

Spider-Man: No Way Home ilmestyi 15. joulukuuta ja se jää todennäköisesti viimeiseksi, jota Holland tähdittää.

Lue myös: Zendayan kumppani Tom Holland haaveilee uratauosta ja perheen perustamisesta: "En malta odottaa"

Lue myös: Tom Holland ja Zendaya avaavat vaiettua suhdettaan: "Se alkoi työtoveruutena ja johti enempään"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat